Arian
Svet24.si

Je kmet Jan med košnjo naletel na truplo pogrešanega 6-letnega Ariana?

1719350996-mm2-7994-1719350948316
Necenzurirano

Noč, ko smo postali veliki #komentar

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Skrito v raju: Igralec ponosen na odraslo hčer

17. 6. 2024; 07.00
Avtor: V.M.
Alen Šalinović

Alen Šalinović foto: edit: njena.si, POP TV

Alen Šalinović je leta 2020 drugič postal oče, iz prvega zakona pa ima 27-letno hčerko Petro, katere mati je tragično umrla pred desetimi leti.

Minilo je deset let od smrti igralke Maje Petrin, ki se je nenadno poslovila stara komaj 42 let. Zvezdnica prve hrvaške nadaljevanke 'Villa Maria' je umrla za posledicami srčnega infarkta, za seboj pa pustila takrat 17-letno hčerko Petro, ki jo je imela z nekdanjim soprogom Alenom Šalinovićem.

Igralec, ki ga spremljamo v seriji Skrito v raju, si je pred leti znova ustvaril družino, pomemben del slednje pa je seveda tudi danes 27-letna Petra, ki je zrasla v lepo in uspešno žensko. Leta 2021 je diplomirala iz psihologije na Filozofski fakulteti v Zagrebu, danes pa je zaposlena v kadrovski službi IT podjetja.

Petra se z očetovo drugo ženo Ano Benić Šalinović odlično razume, obožuje pa tudi sestrico Marito. Kot je igralec povedal v intervjuju za revijo Story, se je novice o sestrici nadvse razveselila. »Bila je zelo srečna, z nama je spremljala vsa obdobja nosečnosti in bila edina, ki je imela pravico vplivati na to, kako bomo deklico poimenovali. Z Ano sva najprej prečesala imena, nato Petri povedala svoje zamisli. Takoj smo se dogovorili za ime Marita,« je povedal pred leti.

prejšnji članek
Miša Molk o ljubezni z več kot enim partnerjem
Svet slavnih
Miša Molk o ljubezni z več kot enim partnerjem
naslednji članek
Šepeta se o veliki vrnitvi čarovniških sester Owens
Svet slavnih
Šepeta se o veliki vrnitvi čarovniških sester Owens