Arian
Svet24.si

Je kmet Jan med košnjo naletel na truplo pogrešanega 6-letnega Ariana?

1689255087-fgetyuwws-27-1689254999369
Necenzurirano

Pod Janšo je bil urednik na RTV, zdaj bi šel na računsko sodišče

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

V javnost prišli ti neverjetni posnetki Nike Zorjan

18. 6. 2024; 09.36
Avtor: K.M.
nika-zorjan

Nika Zorjan foto: Promocijski material

Dih jemajoči prizori in zapeljiva Nika Zorjan so dobitna kombinacija.

Nika Zorjan je danes na radijske postaje poslala svojo novo pesem V postelji, za katero je na sanjskih Maldivih posnela svoj najbolj slikovit videospot doslej, ki je na platformi YouTube izšel že včeraj. Videospot in pesem imata nekaj ur po izidu že številne pozitivne odzive. Čutna, strastna in iskrena. Takšna je nova skladba prekmurske pevke, ki je v besedilo izlila svoje srce in občutke, ki so v življenju objeli vsakogar izmed nas. 

Nika Zorjan foto: Promocijski material

Nika Zorjan foto: Promocijski material

»Povej, a se spomniš name, ko ležiš v postelji z njo, a v tvojih mislih sanjaš, da si tu z menoj, menoj? Ker jaz, jaz se spomnim nate, ko ležim v postelji z njim in v svojih mislih sanjam, da sem tu s teboj, s teboj …« ušesa polni refren, s katerim Nika dviga srčni utrip in boža dušo. »Skladbo sem napisala v obdobju, ko sem začela intenzivno delati na sebi. Rekla sem si, da imam toliko izkušenj na ljubezenskem področju oziroma v odnosih, da je že čas, da jih v besedilih predstavim kot življenjske in resnične, ne v celofan zavite situacije,« je še povedala Nika. 

Videospot je posnel in režiral Prekmurec Niko Karo, Nikin dolgoletni prijatelj in sodelavec, s katerim sta v preteklosti večkrat sodelovala. S pevko sta tokrat odpotovala na Maldive, eno najbolj oboževanih turističnih destinacij na svetu, in v objektiv ujela dih jemajoče prizore, za katerimi se skriva kar nekdaj anekdot. Nika, ki je bila zaradi nestabilnega vremena oziroma monsunskega obdobja ves čas naličena in pripravljena na snemanje, nam je zaupala eno izmed njih: »Prizora, v katerem na plaži ležim na čudoviti beli postelji, ne bi bilo, če nama na pomoč ne bi priskočili krasni domačini. Fantje so se zbrali, jo pripeljali in pripravili za videospot. Bila sem brez besed,« pravi Nika, ki je s svojo najbolj vročo skladbo vznemirjeno zakorakala v poletje.

prejšnji članek
Ana Roš obdržala tri Michelinove zvezdice, kdo so novi dobitniki?
Kulinarika
Ana Roš obdržala tri Michelinove zvezdice, kdo so novi dobitniki?
naslednji članek
Britanski portal Laško slovensko pivo razglasil za najboljše na Euru 2024
Svet slavnih
Britanski portal Laško slovensko pivo razglasil za najboljše na Euru 2024