vesolje 5
Svet24.si

Najpomembnejši astrološki datumi v mesecu juliju 2024

litijska-stavba
Necenzurirano

Afera sodna stavba: policija sumi, da je bil posel z Vežnaverjem dogovorjen vnaprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nataša Barbara Gračner že 10 let srečna z dvajset let mlajšim

25. 6. 2024; 05.00
Avtor: K.M.
gracner gasperin

NataŠa Barbara Gračner in Jernej Gašperin foto: Arhiv Lady

Igralka pravi, da sta se z igralcem Jernejem Gašperinom preprosto našla. "Nič ne kaže, da bi prekinila to razmerje."

Nataša Barbara Gračner in Jernej Gašperin sta se zaljubila med študijem predstave gola, v kateri sta upodobila par, med katerim je 22 let razlike. Njuna zvezda pa je močna že desetletje, kar je za revijo Obrazi igralka tudi potrdila. "Sicer ne berem rumenega tiska, ampak nimam občutka, da sva zaradi tega v obravnavi. Zanima jih predvsem najino delo, kar je razumljivo, saj sva igralca. Z Jernejem sva skupaj že deset let in nič ne kaže, da bi prekinila to razmerje. Očitno sva se našla. Sicer pa, kaj so leta? Bistveno je tisto onkraj, tisto, kar posedujemo nematerialno in kar nas determinira kot človeka ali pa kot zver. Zaljubim se v energijo oziroma v dušo, ta me vznemiri. Sploh če je podkrepljena s humorjem in bistrim razmišljanjem … takrat sem pa pečena," je priznala slovenska igralka. 

Nataša Barbara Gračner v pogovorih vedno znova dokazuje, da je čuteča, ranljiva in razmišljujoča duša, kar se seveda odraža tudi v njeni igri. foto: m24.si

In kaj je recept za uspešno razmerje? "Spoštovanje je zame nosilni steber ljubezni. Si predstavljate svet, v katerem bi bilo gonilna sila našega obstoja spoštovanje? Da bi vsi delovali v skladu s človekovimi pravicami ... da bi obstajalo vrhovno etično načelo, ki bi se ga vsi držali ... da ne bi bilo nobenih vojn ne lakote ... Mi pa živimo v hamletovsko poškodovanem, kaotično izkrivljenem svetu, ki je vržen iz tira. Saj vem, da me sprašujete o mojem intimnem življenju, ampak se mi zdi ljubezen tudi družbeno pogojen fenomen in ni izključno stvar posameznika. Imam kar močno emotivno komponento, ki sicer pripomore k lažji čustveni pretočnosti v mojem poklicu, v zasebnem življenju zna biti pa tudi naporna."

prejšnji članek
Siddharta v Kölnu poskrbela za norijo pred tekmo med Slovenijo in Anglijo
Svet slavnih
Siddharta v Kölnu poskrbela za norijo pred tekmo med Slovenijo in Anglijo
naslednji članek
Ni mi všeč moje telo: Težave s sprejemanjem lastnega telesa
Zdravje
Ni mi všeč moje telo: Težave s sprejemanjem lastnega telesa