dlake v grlu
Svet24.si

Avstrijcu so v grlu rasle 5-centimetrske dlake

darko horvat
Necenzurirano

Vrnitev največjega slovenskega tajkuna: v Izraelu kupuje AI podjetja

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zakaj je Denis Avdić prestavil dopust?

28. 6. 2024; 07.00
Avtor: K.M.
avdic

Ana in Denis Avdić. Se Ana strinja z novo potezo? foto: Arhiv Lady

Čeprav je bila danes na sporedu še zadnja oddaja pred poletnimi počitnicami jutranjega šova Denis Avdić Show na Radiu 1 in bi se Denis Avdić moral odpraviti na dopust, je le-tega prestavil. Namesto Turčije se odpravlja v ... Zakaj?

Najbolj poslušani jutranji program v Sloveniji, Denis Avdić Show na Radiu 1 se je z današnjo oddajo poslovil čez poletje, saj ekipa odhaja na zaslužen dopust. No, vsaj tak je bil načrt, da se voditelji na čelu z Denisom Avdićem odpravijo na morje. A je nekaj prišlo vmes – oziroma vmes je prišla najbolj postranska stvar na svetu, nogomet. Avdić bi moral po koncu showa odleteti v Turčijo na enotedenske počitnice, na žalost pa je danes v radijski program sporočil, da je prišlo do velike spremebne.

"V planu je bila Turčija, samo ‘matr’ osmina finala evropskega prvenstva, zgodovinska uvrstitev Slovenije. Na dopust je zelo lepo it. Ampak jaz bi Turčijo prestavil," je bil iskren Avdić, ki je nato klical ženo Ano in potovalnega agenta Danijela. Z njegovo pomočjo in Anino podporo ter razumevanjem mu je uspelo Turčijo prestaviti za en teden. Z družino se tako odpravljajo v Frankfurt, kjer bodo združili prijetno s koristnim in v ponedeljek v živo navijali za naše nogometaše. Iz Ljubljane pa se bosta od ponedeljka dalje vsako jutro v živo javljala Anja Ramšak in Robert Roškar, ki bosta cel julij poslušalce zbujala v Dobro jutro showu od 6. do 10. ure.

prejšnji članek
Med simptomi odpovedi ledvic tudi zaspanost in bolečine v hrbtu
Zdravje
Med simptomi odpovedi ledvic tudi zaspanost in bolečine v hrbtu
naslednji članek
Kako povečati svoje zaupanje v življenje?
Zdravje
Kako povečati svoje zaupanje v življenje?