vročina 2023, vodnjak, otrok, voda
Svet24.si

Liter vode iz pipe je do tisočkrat cenejši od ustekleničene vode

1708511248-20240221105723-cr3a2893-1708511147678
Necenzurirano

SDS dela preiskovalno komisijo, v kateri bo srečala samo sebe

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Žan Serčič s kitaro navdušil v priljubljeni ljubljanski restavraciji

9. 7. 2024; 05.00
Avtor: CU
Žan Serčič

Žan Serčič v restavraciji sredi prestolnice. foto: Promocijski material

V zeleni oazi sredi Ljubljane je navdušil s svojim glasom in poskrbel za prav posebno predstavitev.

Globalna tehnološka blagovna znamka HONOR je ekskluzivno za slovensko premiero telefonov serije HONOR 200 nove naprave predstavila na zeleni terasi azijske restavracije Shambala. Poleg osvežilnih koktejlov in izvrstnih azijskih krožnikov so gostje sodelovali v ustvarjanju portretov z umetno inteligenco na HONOR-jevih kamerah ter spoznali nekaj funkcij novih telefonov, ki združujejo umetnost in tehnologijo. Predstavitev nove serije je popestril tudi talentirani Žan Serčič, ki je s svojimi prijetnimi melodijami ustvaril čudovit uvod v poletje.

Ines Erbus in Žan Serčič foto: Promocijski material

Sodelovanje s pariškim Studiem Harcourt in svetovno znanim modnim fotografom Rankinom

HONOR je na dogodku izpostavil sodelovanje s pariškim Studiem Harcourt in napovedal novo z modnim fotografom Rankinom. Gostom je omogočil iz prve roke preizkusiti zmogljivosti portretnih studiev, ki jih je zagotovil Studio Harcourt. To sodelovanje poudarja sposobnosti kamer serije HONOR 200, ki omogočajo zajemanje profesionalnih portretov in drugih visokokakovostnih fotografij studijske kakovosti kar na pametnih telefonih. Z združevanjem strokovnega znanja in izdelave Studia Harcourt z vrhunskimi zmogljivostmi umetne inteligence na ravni platforme HONOR 200 Pro uporabnikom omogoča upravljanje svetlobe in sence na podlagi portretov kakovosti studijskega razreda – tako, da vsakič dobijo popolno fotografijo.

O prihajajočem sodelovanju s priznanim portretnim fotografom Rankinom, ki je svetovno znan po svojih ikoničnih fotografijah slavnih osebnosti - vključno s kraljico Elizabeto II., Davidom Bowiejem in Kate Moss, napovedujejo več razkriti tekom poletja. Dogodka se je udeležil tudi Peter Zhu Di, generalni direktor podjetja HONOR za Slovenijo, Hrvaško, Srbijo in Avstrijo, ki pravi:

»Ponosni smo, da lahko predstavimo najnovejši mejnik na naši poti: serijo HONOR 200 – mojstra portretov. Glavna značilnost serije HONOR 200 je napredna portretna fotografija z umetno inteligenco, razvita v sodelovanju s Studiem Harcourt in priznanim fotografom Rankinom, ki ponuja portrete studijske kakovosti z glavno kamero 50 MP in specializiranimi slogi Harcourt za osupljive slike profesionalne kakovosti.«

Generalni direktor podjetja HONOR za Slovenijo, Hrvaško, Srbijo in Avstrijo Peter Zhu Di foto: Promocijski material

Nova serija telefonov HONOR 200 foto: Promocijski material

Telefona serije HONOR 200 – HONOR 200 in HONOR 200 Pro, sta vse do 14. julija 2024 pri vseh slovenskih mobilnih operaterjih na voljo v sklopu posebne ponudbe. Ob nakupu HONOR 200 ali HONOR 200 Pro do 14. julija tako prejmete kar nekaj daril ob nakupu. HONOR je z novo serijo 200 ponovno dokazal svojo zavezanost k inovacijam, ki izboljšujejo uporabniško izkušnjo. Z vrhunskimi funkcijami in dizajnom, ki je vedno navdihnjen z naravo, je serija HONOR 200 pripravljena na preoblikovanje življenjskih slogov uporabnikov po vsem svetu, tudi v Sloveniji.

prejšnji članek
Jure Jankovića bo že kmalu tretjič postal očka
Svet slavnih
Jure Jankovića bo že kmalu tretjič postal očka
naslednji članek
Z ognjičevimi cvetovi nad sončne opekline, težave z dlesnimi, ureznine
Zdravje
Z ognjičevimi cvetovi nad sončne opekline, težave z dlesnimi, ureznine