Svet slavnih
 

Jure Jankovića bo že kmalu tretjič postal očka

9. 7. 2024; 20.00
Avtor: KM in NS/Lady
Maxime Pikula, Jure Janković

Mija Janković, Jure Janković in Maxime Pikula Janković foto: Mediaspeed

Z drugo ženo Maxime se bosta konec avgusta razveselila naraščaja.

Veselo novico o novem naraščaju družine Janković je v intervjuju za revijo Lady prva omenila Ivanka Janković, mama ljubljanskega župana, ki takrat ni razkrila, kateri od vnukov jo bo razveselil s prihodom novega pravnuka. Potrditev pa smo dobili, ko sta zakonca z roko v roki prišla na enega od družabnih dogodkov, kjer Maxime ni mogla več skriti, da je v blaženem stanju. Zdaj pa je novico uradno potrdila tudi za revijo Lady, ki je lansko leto tudi ekskluzivno poročala o poroki na Krasu. 

»Res je, z Juretom pričakujeva otroka. Moja nosečnost traja že kar nekaj mesecev, zato je tudi ne morem več skrivati. Lahko povem, da se bo najina družina povečala za enega člana že konec avgusta, ko bova na svet pozdravila fantka,« je ekskluzivno za Lady povedala presrečna Maxime. »Nosečnost je pri meni potekala res lepo, brez nosečniških težav in brez jutranjih slabosti. Oba se zelo veseliva prihoda sinčka, čigar ime še ni izbrano. Imava nekaj predlogov, ampak ker sva glede tega oba vraževerna, sva se odločila, da pustiva, da bo ime prišlo spontano, po občutku ob rojstvu,« je še razložila Maxime, ki je zabavo pred rojstvom otroka imela že pred dvema tednoma. 

Zakonca bosta tako kmalu začela odštevati do prihoda dojenčka. Otrok bo sicer prvi za Maxime in tretji za Jureta. Ta se je v zakonu z Vesno Janković razveselil rojstva sina Valla in hčere Julie. 

prejšnji članek
Pot do pravega orgazma
Odnosi
Pot do pravega orgazma
naslednji članek
Žan Serčič s kitaro navdušil  v priljubljeni ljubljanski restavraciji
Svet slavnih
Žan Serčič s kitaro navdušil v priljubljeni ljubljanski restavraciji

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.