Svet slavnih
 

Polfinalistka Talentov želi vsem pokazati, kdo resnično je

22. 7. 2024; 12.00
Avtor: K.M.
Sofia Chernitsyna

Sofia Chernitsyna foto: POP TV

V zadnji sezoni šova Slovenija ima talent je navdušila tudi mlada Rusinja Sofia Chernitsyna, ki zdaj javnosti predstavlja svojo prvo pesem.

Simatična 19-letna Sofia Chernitsyna se je pred leti z družino iz rodne Rusije preselila v Slovenijo, kjer se je širši javnosti predstavila in prikupila tudi v deveti sezoni šova Slovenija ima talent, v kateri se je prebila vse do polfinala. Mlada umetnica, ki uživa tako v glasbi, igri kot tudi plesu, pa zdaj predstavlja svojo prvo pesem, ki je na nek način tudi plod sodelovanja v priljubljenem formatu oddaje.

Sofia Chernitsyna foto: Domen Jančič

"Nastop v oddaji mi je prinesel veliko povezav, priložnosti in odprl število novih vrat. Ljudje so me začeli prepoznavati in mi predlagati različna sodelovanja. Samo zaradi prepoznavnosti, ki mi jo je oddaja prinesla, imam sedaj to pesem in vse te priložnosti. Zdaj moram le še pokazati vsem, kdo resnično sem, tako kot oseba kot tudi umetnica. In ta pesem je moj prvi korak v svet velikih idej," nam je zaupala mlada pevka in spregovorila tudi o prvi pesmi Loverise

"Moja prva pesem mi veliko pomeni. Ko sem dobila priložnost izdati pesem z Matway, sem si želela, da jo bodo ljudje slišali. Zato smo jo naredili moderno in zabavno, hkrati pa ima tudi pomen. V tistem obdobju je v moje življenje prišla oseba, ki mi zdaj veliko pomeni. Ta pesem govori o ljubezni... O tem, kako izbira ljubiti nekoga prinaša najboljšega prijatelja in družino za vse življenje. Govori o ovirah, s katerimi sva se morala soočiti. O tem, kako sva morala oba spremeniti perspektivo in upočasniti tempo, čeprav je bilo tako lepo biti skupaj in ves čas misliti drug na drugega."

Kaj pa načrti za naprej? "Preden izdam svoj prvi album, želim preizkusiti različne žanre. Želim eksperimentirati z zvoki in vokali. Pojem sicer že dolgo, a ustvarjanje prave pesmi je zame novo. Zagotovo bo še ena pesem. In še ena za njo!"

prejšnji članek
Tedenski horoskop: Razmislite o tem, kaj vam daje motivacijo
Horoskop
Tedenski horoskop: Razmislite o tem, kaj vam daje motivacijo
naslednji članek
Seriji Ja, Chef! se je pridružila slavna bosanska igralka
Svet slavnih
Seriji Ja, Chef! se je pridružila slavna bosanska igralka

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.