Svet slavnih
 

Vroči znani Slovenci, ki v kopalkah niso nikoli v zadregi

28. 7. 2024; 10.00
Avtor: Tjaša Platovšek / revija Lady
Poletje znani obrazi

Poletje znanih obrazov foto: sestavljena fotografija

Kdo so tisti, ki so bili v odlični formi še pred letošnjim dopustom?

Poletje in kopalke. Nočna mora tistih, ki so se čez leto malce zapustili in pozabili na aktivno življenje, pa veselje in brezskrbnost tistih, ki so se pridno potili v fitnesu ali kako drugače vzdrževali svoje fit telo. Med njimi so tudi številne znane osebnosti, ki tako ne navdušujejo le s svojim delom, temveč tudi s svojim videzom. Tako lahko brez težav kadar koli oblečejo poletne krpice in svoje telo pokažejo širši javnosti.

Melani Mekicar

Mlada voditeljica je s svojim izklesanim telesom navduševala že na malih zaslonih, kjer je vsakokrat blestela v različnih odrskih opravah. Da je videti, kot je, pa ne gre zasluga le dobrim genom, temveč tudi njenemu aktivnemu življenju. Najraje ima ples, ki jo spremlja od mladih nog, dolga leta pa se je z njim ukvarjala tudi profesionalno. Melani smo v kopalkah lahko občudovali tudi v priljubljeni seriji Skrito v raju, kjer se je preizkusila kot igralka.

Melani Mekicar foto: Osebni arhiv

Gaja Prestor

Vsak lahko, če hoče. To dokazuje pevka Gaja Prestor, ki zase pravi, da nikoli ni blestela v športu, kaj šele, da bi v njem uživala. Šele ko je v zadnjih letih odkrila fitnes, je redna vadba postala del njenega vsakdana, kar se ji pozna tudi pri izklesani postavi, ki jo rada na ogled postavi svojim sledilcem. S pravilno prehrano pa skrbi, da njeno telo dobi vsa potrebna hranila za optimalno delovanje in regeneracijo.

Gaja Prestor foto: Osebni arhiv

Alya

Zdi se, da se je za Alyo ustavil čas. Čeprav je od nekdaj navduševala s svojo energijo in postavo, se mnogi strinjajo, da je zdaj še bolj ženstvena. Alya ima kot pevka hiter tempo življenja, zato veliko kondicije pridobi že ob nastopih na odru. Ker živi ob morju, svoj prosti čas za izklesanje telesa vzdržuje tudi s plavanjem. Tako ji ni težko kadar koli smukniti v kopalke, svoj zavidanja vreden trebušček pa pogosto pokaže tudi med letom na odrih po vsej Sloveniji.

Alya foto: Osebni arhiv

David Urankar

David Urankar je nekdanji reprezentant v atletiki in prvi slovenski voznik boba, kar pomeni, da je že od mladih nog navajen na redno in intenzivno telesno aktivnost. Tudi po končani profesionalni športni karieri ostaja zelo aktiven. Redno zahaja v fitnes, igra golf, pozimi smuča in poleti plava. Med televizijskimi voditelji velja za enega najbolj postavnih in damam všečnih moških.

David Urankar foto: Osebni arhiv

Ajda Mlakar

Radijska in televizijska voditeljica Ajda Mlakar je prava srečnica, ki je tudi letos že pred poletjem skočila v kopalke. Da so srečni tudi njeni številni oboževalci, pa zgovorna temnolaska poskrbi z objavo utrinkov iz svojega življenja oziroma s številnih potovanj. Ker je strastna popotnica, ki ljubi toplo vreme in morje, tako pogosto že med letom obleče kopalke, vedno pa navduši ne le z izklesano postavo, temveč tudi s svojo modno izbiro.

Ajda Mlakar foto: osebni arhiv

Primož Raspotnik

Je športnik po duši, ki se je zaljubil v fitnes in ga po letih odrekanja, tekmovanj in učenja spremenil v svoje poslanstvo. Primož je profesionalni trener že več kot dvajset let, a leta se mu ne poznajo, saj je tudi sam pravi vzor. Ko se sprehodi po plaži in pokaže predvsem svoje bicepse in trebušne mišice, se za njim obračajo mnoge dame.

Primož Raspotnik foto: Osebni arhiv

Prispevek je bil objavljen v reviji Lady, št. 29.

prejšnji članek
Urška Vučak Markež zadnjič na družinski dopust?
Svet slavnih
Urška Vučak Markež zadnjič na družinski dopust?
naslednji članek
Ljubezen na vasi: Katica v šovu trpela?
Resničnostni šovi
Ljubezen na vasi: Katica v šovu trpela?
#obraziavenija
obraziavenija

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.