Svet slavnih
 

Saša Lendero bo na televiziji pokazala svoj dom

20. 8. 2024; 11.46
Avtor: K.M.
Prekrasna Saša Lendero

Prekrasna Saša Lendero foto: MPA

Na male ekrane se vrača kulinarična oddaja, v kateri svoje znanje za štedilnikom kažejo znani slovenski obrazi.

V ponedeljek, 2. septembra, ob 20. uri se na Planet vrača priljubljena oddaja Riba, raca, rak, ki ni le kuharski šov, ampak tudi priložnost za spoznavanje znanih obrazov med kuhanjem v domači kuhinji. Tudi v novi sezoni bomo vsak teden med ponedeljkom in petkom spremljali pet slovenskih estradnikov, ki bodo pojedino in gostoljubje drug druga tudi ocenili. Med letošnjimi sodelujočimi bodo tudi Saša Lendero, Nuša Derenda, Tilen Lotrič, Nika Zorjan, Ana Maria Mitič in drugi. 

Tudi v novi sezoni bo moral gostitelj oziroma gostiteljica večerje v omejenem času pripraviti predjed, glavno jed in sladico, kot presenečenje pa vsakega gostitelja čaka prav poseben izziv, ki bo vse skupaj nekoliko otežil. Skozi oddajo bo gledalce tudi v novi sezoni vodil Klemen Bunderla, v vlogi navihanega komentatorja. Za strokovni pogled na dogajanje v kuhinji pa bo spet poskrbela kulinarična strokovnjakinja Darja Končarevič.

Za kuhalnico bodo med drugim poprijeli pevka Saša Lendero, komičarka in igralka Ana-Maria Mitić, glasbenik Rok Piletič, pevka Regina, osebni trener Andrej Milutinovič, pevka Nika Zorjan, pevec Tilen Lotrič, pevka Nuša Derenda, modna oblikovalka Jana Koteska, glasbenik Miki Vlahovič, pevka in vplivnica Gaja Prestor, komik Luka Korenčič, glasbenik Alex Volasko, igralka Lara Jankovič, igralec in nekdanji politik Franci Kek, pevka Anabel, komičarka Lucija Ćirović, igralka Maja Blagovič, glasbenik Žiga Kunstič ter radijski voditelj in nekdanji exatlonovec Klemen Kopina.

prejšnji članek
Razkrito: Znan je datum, ko na male ekrane prihaja Kmetija
Resničnostni šovi
Razkrito: Znan je datum, ko na male ekrane prihaja Kmetija
naslednji članek
Denis Avdić z dopusta šokiral pripravnico Laro
Svet slavnih
Denis Avdić z dopusta šokiral pripravnico Laro

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.