Svet slavnih
 

Nepričakovano? Kaj se dogaja v oddaji Jasne Kuljaj?

30. 9. 2024; 05.07
Avtor: Alenka Sivka
Z Jasno in glasno, Veseljak

Jasna Kuljaj foto: Veseljak

Oddajo Jasne Kuljaj so nepričakovano podaljšali na eno uro, a zaradi dogajanja pred kamero kljub temu mine nenavadno hitro! Vas zanima, zakaj pravijo, da bi jo lahko poimenovali kar: Malo za šalo, malo zares?

V drugi oddaji Z Jasno in glasno! so Jasni delali družbo član skupine Fehtarji Blaž Jenkole ter voditeljski par z Veseljaka, Eva Šolinc in Tomaž Rot. Ker je prva oddaja kar prehitro minila, bo oddaja odslej daljša, tako da je petkova glasbeno-komentatorska zabava zagotovljena za celo uro med 20. in 21.

Živahno dogajanje

Najprej so pokomentirali in ocenili pesem Ansambla Tomaža Rota Pridi v zidan'co. Opazili so celo nenavadno podrobnost, da se Tomažu v videospotu vidi, da je bil na morju in je nosil sončna očala. Zato je okrog oči bel. Tomaž se je moral zagovarjati pred Jasno tudi zaradi tega, ker v videospotu kar naprej jedo in pijejo. Videospot sta ocenjevala tudi glasbeni gost Blaž Jenkole in Eva Šolinc. Eva je pesem ocenila z najvišjo oceno, saj si vedno, kadar jo sliši, zaželi it v zida'nco na deci vina, čeprav ne pije.

Ocenili so tudi videospot za pesem Podeželski Rock'n'roll. Osredotočili so se na lepotico v spotu in na namigujoče »guncanje« na traktorju. Spregovorili so tudi o novi modi obuval, t.i. "jazbečarjev", ki so jo začeli prav Fehtarji, zdaj pa se moda širi po veselicah in porokah po Sloveniji. Za predvajanje in ocenjevanje so izbrali tudi najnovejšo pesem Špele Grošelj Tumbuta. "Spotaknili" so se ob njene rdeče lase, porjavele ritke v spotu in ob Špelina dvignjena sredinca. V spotu so opazili celo Špelinega nekdanjega partnerja Grega. In ta korak pohvalili. Malo za šalo, malo zares, bi lahko rekli Jasnini novi oddaji, v kateri komentirajo in ocenjujejo nove pesmi na slovenski glasbeni sceni. Zabavna oddaja, ki hitro mine, čeprav so jo podaljšali na eno uro.

In kdo bodo gostje v naslednji oddaji? Ta petek ob 20.00 vas bodo zabavali Veseljakova voditelja Ajda Mlakar in Lovro Prešiček ter pevka Natalija Verboten.

V studiu so se zabavali in ocenjevali videospote Jasna Kuljaj, Eva Šolinc, Tomaž Rot in Blaž Jenkole. foto: Petra Hlebš

Eva Šolinc, Blaž Jankole, Jasna Kuljaj in Tomaž Rot foto: Veseljak

prejšnji članek
Tim Marovt: Ta neuspeh me bo še bolj motiviral!
Svet slavnih
Tim Marovt: Ta neuspeh me bo še bolj motiviral!
naslednji članek
Kostanjevica na Krki – edino slovensko mesto na otoku
Življenjski slog
Kostanjevica na Krki – edino slovensko mesto na otoku

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.