Svet slavnih
 

Družina Ranka Babića ima jajca!

30. 9. 2024; 07.45
Avtor: V.M.
Ranko Babić, Nataša

Ranko s soprogo Natašo foto: S.R.

Babić je z novo predstavo Alpski Ranko presegel samega sebe. Njegove družinske peripetije so publiko na premieri osupnile in nasmejale do solz. Kaj vse smo izvedeli? Roko na srce, a to, kar se dogaja za štiri stenami Babićevih, je zaradi nefiltrirane iskrenosti kar malce šokantno. Ja, družina ima jajca. In to dobesedno.

Igralec in stand-up komik Ranko Babić je družinsko intimo odel v obilico humorja, a človek se kljub temu praska po glavi, prmejduš, kaj vse se dogaja v tej družini!? Zakaj je Rankova Nataša 'Mussolini', kaj je privedlo do tega, da se ata zaradi svojih testisov počuti ranljivega in kdo je Bosanec, ob katerem se gledalec zaradi odlične upodobitve sprašuje, ali se je na odru znašel po nesreči …

Kakorkoli, čeprav se zdi neverjetno, je Ranko po dveh hit komedijah Moška copata in Kriza srednjih let serviral tretji hod trilogije z Alpskim Rankom, ki po oceni mnogih presega pri dve predstavi. Ranko je na petkovi premieri v Špas teatru znova poskrbel za huronski smeh, čeprav se je tekom pripovedi, ali bolje rečeno izpovedi, marsikomu tudi močno zasmilil.

Ranko Babić v elementu. Premiera komedije Alpski Ranko. foto: S.R.

»V prvih dveh predstavah sem se lotil zakona in vzgoje dveh hčera, ampak čas teče in na vidiku so nove stresne življenjske situacije! Puberteta starejše hčerke, njeni zmenki, bodoči 'zeti', prigode v spalnici z mojo ženo in kako sem zaradi nje preživel težko obdobje vegetarijanstva, sta zen in zdravo življenje res ključ do srečnega življenja? Kot podalpski Bosanec bom na glas povedal vse!« ni prav nič sramežljiv komik, ki je, da ne bo kakšne nejasnosti, peripetije razkril ob podpori soproge Nataše. Slednja je namreč v pisanje scenarija vključena še bolj intenzivno in je celo pobudnica za razkrivanje družinskih in partnerskih peripetij. »Ves čas ima neke ideje in mi govori: 'Daj, še to povej, pa to … A si vključil tisto?' (smeh) Ogromno podpore imam od nje, bila je tudi prva gledalka, ki je videla novo predstavo. Samo zanjo sem jo odigral v naši dnevni sobi … in bila je navdušena!« je povedal Ranko v intervjuju za revijo STOP.

Komik Admir Baltić foto: S.R.

Realistična upodobitev lika vas bo sezula

Ranko pa tokrat ne bo edini zabaven človek na odru, med predstavo namreč preseneti Bosanec v beli spodnji majici, ki publiko zaziba v zgodbo s pripovednim slogom, ki pa je tako avtentičen, da pravzaprav ne boste imeli občutka, da pred vami stoji igralec. Admir Baltić je njegovo ime, če se boste spraševali, kdo tako z užitkom sladka grenko zgodbo priseljenca. Gre za izvrstnega komika, ki ga lahko spremljate tudi v satirični oddaji Kaj dogaja?.

Publika se je nasmejala do solz. foto: S.R.

Zanimanje za komedijo Alpski Ranko je že pred začetkom ogromno, saj si je do konca avgusta več kot 1500 gledalcev zagotovilo vroče vstopnice za ogled komedije z največjim 'meet & greet' dogodkom v Sloveniji. Zvezdnika komedije se bosta tako v prvih ponovitvah nove predstave na kar 12 lokacijah po Sloveniji osebno spoznala in fotografirala z več kot 1500 obiskovalci, ki so si vstopnice zagotovili že v času vročega poletja. Pred dnevi pa je padel še en rekord: 3 tedne pred napovedano premiero so v Špasu prodali več kot 3000 vstopnic!

Lea Gams Mederal in Jasna Kuljaj sta si začeleli selfie z zabavnim Rankom. foto: Sašo Radej

Ranko Babić in Admir Baltić

Ranko Babić in Admir Baltić foto: S.R.

Admir Baltić, Ranko Babić

Admir Baltić, Ranko Babić foto: SR

prejšnji članek
Življenje na tehtnici: Takšen je bil nekoč Anže
Resničnostni šovi
Življenje na tehtnici: Takšen je bil nekoč Anže
naslednji članek
Zlati gumb za mala genija, ki na spletu nista neznanca
Resničnostni šovi
Zlati gumb za mala genija, ki na spletu nista neznanca

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.