Svet slavnih
 

S to igralko je zdaj v razmerju nekdanji mož Blažke Müller

9. 10. 2024; 18.00
Avtor: K.M.
Klara Kastelec, Matjaž Pograjc,

Nekdanji mož Blažke Müller Matjaž Pograjc je srečen v objemu igralke Klare Kastelec. foto: Profimedia

Blažka Müller je že nekaj let ločena, a o svoji zasebnosti javno ne govori veliko. Smo pa izbrskali, koga ljubi njen nekdanji mož, režiser Matjaž Pograjc.

Konec leta 2019 je v javnost prišla novica o ločitvi voditeljice in prevajalke Blažke Müller. Ta je bila v razmerju z režiserjem Matjažem Pograjcem vse od svojega 16. leta, v zakonu pasta se jima rodila dva otroka. Čeprav je vest o ločitvi v javnost prišla šele decembra, se je par razšel že pred tem. Blažka pa je kasneje o ločitvi že spregovorila za javnost. "V času ločitve sem že splavala proti površju, vdihnila, zadihala in okoli sebe videla zelo zanimiv svet. Ter znova spoznala, da sem tudi jaz za ta svet zanimiva," je med drugim povedala za revijo Obrazi. Blažka zdaj o novi ljubezni javno ne govori, spretno se je izmikala tudi vprašanjem, ki so ji jih postavljali sotekmovalci v oddaji Riba, raca, rak. Njen nekdanji mož pa nove sreče ne skriva. 

Preverite, kako do popolne svobode brez obveznosti! >>KLIKNITE TUKAJ<<

Kar kmalu pa je v javnost prišla tudi novica o tem, da se je Blažkin nekdanji mož že na novo zaljubil. Matjaž Pograjc je namreč že več kot pet let v razmerju s slovensko igralko in plesalko Klaro Kastelec. V zadnjih letih smo jo lahko večkrat spremljali v vlogah v Slovenskem mladinskem gledališču, pod režije predstav pa se je podpisal ravno Matjaž Pograjc. Par pa se večkrat skupaj pojavi tudi v javnosti in skupaj pozira za fotografe. Nazadnje smo ju srečali na predstavitvi knjige Tomaža Miheliča junija letos. 

prejšnji članek
Nika Prevc priznava, da se je tekom poletja veliko naučila
Svet slavnih
Nika Prevc priznava, da se je tekom poletja veliko naučila
naslednji članek
Ste vedeli, da ima pevka Anabel brata dvojčka?
Svet slavnih
Ste vedeli, da ima pevka Anabel brata dvojčka?

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.