Luka Jezeršek foto: arhiv AIDEA podkast
V novem delu podcasta Aidea Luka Jezeršek izpostavlja, kako pomembno je, da mladi kuharji pridobijo izkušnje tudi v tujini, saj jim to omogoča razvoj širše perspektive. "Čas šolanja je čas za nabiranje izkušenj in širjenje obzorij," pravi Jezeršek in svetuje mladim, naj se odpravijo na delo v tujino, a naj se vrnejo s pridobljenim znanjem, da ga uporabijo doma.
Pojasnjuje, da je kulinarika tako hitro razvijajoče se področje, da je pomembno ostati na tekočem s svetovnimi trendi. Domača prizadevanja in izkušnje iz tujine skupaj ustvarijo boljše kuharske mojstre, ki se lahko pohvalijo s širšim naborom znanja in boljšo prilagodljivostjo. Ta epizoda razkriva, zakaj je ključnega pomena, da mladi kuharji preizkusijo različne kulinarične pristope in se izpopolnjujejo tudi zunaj slovenskih meja.
Klemen Selakovič in Luka Jezeršek v podcastu Aidea.
foto: arhiv AIDEA podkast
Podcast Aidea s Klemnom Selakovičem in Luko Jezeršek si lahko na Aktual TV ogledate v sredo, 6. novembra, ob 21.0o, in v četrtek, 7. novembra, po 20.30 oziroma po oddaji Potep z Leo.
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2025, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.