Luka Jezeršek foto: arhiv AIDEA podkast
V novem delu podcasta Aidea Luka Jezeršek izpostavlja, kako pomembno je, da mladi kuharji pridobijo izkušnje tudi v tujini, saj jim to omogoča razvoj širše perspektive. "Čas šolanja je čas za nabiranje izkušenj in širjenje obzorij," pravi Jezeršek in svetuje mladim, naj se odpravijo na delo v tujino, a naj se vrnejo s pridobljenim znanjem, da ga uporabijo doma.
Pojasnjuje, da je kulinarika tako hitro razvijajoče se področje, da je pomembno ostati na tekočem s svetovnimi trendi. Domača prizadevanja in izkušnje iz tujine skupaj ustvarijo boljše kuharske mojstre, ki se lahko pohvalijo s širšim naborom znanja in boljšo prilagodljivostjo. Ta epizoda razkriva, zakaj je ključnega pomena, da mladi kuharji preizkusijo različne kulinarične pristope in se izpopolnjujejo tudi zunaj slovenskih meja.
Podcast Aidea s Klemnom Selakovičem in Luko Jezeršek si lahko na Aktual TV ogledate v sredo, 6. novembra, ob 21.0o, in v četrtek, 7. novembra, po 20.30 oziroma po oddaji Potep z Leo.
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.