Ajda Mlakar foto: Veseljak
Ajda Mlakar je v ponedeljek pred oddajo Kralj svoje kuhinje gostovala v 'domačem' Židanem popoldnevu na Veseljaku, kjer je spregovorila tudi o tem, zakaj se v kuharski oddaji počuti domače. "Vedno bolj se podajam v kulinarične vode, ki so mi zelo pisane na kožo in sem vesela, da sme dobila priložnost, da lahko ustvarjam tudi v okviru te tematike," je bila iskrena Ajda in dodala, da si želi, da oddaja navdihne tudi gledalce.
"Vesela sem, če skupaj z mano skuhajo tudi gledalci, ali pa dobijo vsaj kakšno idejo, tudi če ne skuhajo čisto po našem receptu," je še povedala in dodala, da je po njenem mnenju oddaja Kralj svoje kuhinje več kot samo kuharska oddaja. "Seveda se primerno dotikamo kulinarične tematike, pripravljamo krožnik, spoznavamo gostilno in kuharskega mojstra. Spoznavamo pa tudi Slovenijo. S pomočjo snemalnih dni sem naredila lep krog po naši deželici in ugotovila, da imamo po celi Sloveniji en kup dobrih gostiln in dobrih kuharskih mojstrov."
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.