pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Srčni Goran Dragić dečku izpolnil veliko željo

7. 1. 2018; 07.00
Avtor: Andreja Comino
goran dragic

Goran Dragić s svojim mladim oboževalcem Liamom. foto: Arhiv časnika Novice Svet24

Čeprav živi in dela na drugem koncu sveta, je uspelo košarkarskemu asu v minulem letu neverjetno povezati Slovence in potrkati na našo narodno zavest. To mu uspeva z njegovo nalezljivo simpatičnostjo, skromnostjo in priseganjem na prave vrednote.

Kapetan slovenske košarkarske reprezentance Goran Dragić, ki jo je popeljal do zmage na evropskem prvenstvu v košarki, in najboljši igralec EP je ob koncu leta nanizal tudi številne laskave naslove, v katerih izbirajo izjemne posameznike. Tako je postal tudi ime leta 2017 in športnik leta 2017. Vendar ni imel veliko časa uživati na prestolu najboljših, temveč ga je tudi v predprazničnih dneh čakalo trdo delo.

Irena Pavčič je svojemu sinu izpolnila največjo željo. Takole sta pozirala v košarkarski dvorani. foto: osebni arhiv

Mnogim, ki po televiziji občudujejo Goranove vratolomne akcije pod košem, se še sanja ne, kako trdo delo je potrebno za takšne uspehe. Večina ljudi bi že zdavnaj obupala nad mukotrpnimi treningi, Goran pa ne.

Košarkarska karavana najprestižnejše košarkarske lige na svetu NBA gre svojo pot in Goran je imel v zadnjih decembrskih dnevih kar nekaj tekem. Številni Slovenci sanjajo, da bi si lahko v živo ogledali Gogijeve virtuozne akcije pod košem na drugi strani luže. A le redkim to tudi uspe. Med njimi je sin uspešne lastnice piarovske agencije Irene Pavčič, ki se je s svojim edincem Liamom pred kratkim odpravila na potovanje v zdaj zelo prijetno toplo Florido, kjer dela in živi Liamov idol Goran. Sinu je priskrbela celo vstopnico za košarkarsko tekmo. »Tako kot na tisti tekmi pa še nismo navijali! Liamu se je uresničila božična in novoletna želja – Gogi je res car, Miami Heat pa so zmagali!« je vsa vesela po tekmi vzkliknila Irena, navdušena nad slovenskim košarkarskim asom. Liamu je uspelo, da se je po tekmi srečal, poklepetal in za spomin fotografiral s svojim idolom.

prejšnji članek
Khloe Kardashian končno odkrito o svoji nosečnosti
Svet slavnih
Khloe Kardashian končno odkrito o svoji nosečnosti
naslednji članek
Tjaša Železnik o svoji Marli
Svet slavnih
Tjaša Železnik o svoji Marli