sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Salome odločno: Nikoli več!

24. 6. 2018; 09.00
Avtor: A. S.
Salome

Salome foto: Mare Vavpotič/M24.si

Ko je že obupala, so jo drugi vzpodbujali ...

Priljubljena Salome, ki se svojim sledilcem in oboževalcem rada oglasi tudi preko družbenih omrežij, je tokrat delila zanimivo zgodbo. Opisala jo je na svoj naraven in malce hudomušen način in tako pričala sliko svojega velikega podviga. Tako kot vsaka dama, pa je tudi Salome nekoliko potarnala nad športnimi napori, ki jih je bila deležna.

Poleg fotografije, na kateri je skupaj z nasmejano Lucijo Ćirović, je zapisala še: "Včeraj sem bila na pohodu "Od vshoda do vzhoda" do cerkve Sv. Ane pri Ribnici. Mislila sem da bom crkla, Lucija Ćirović pred vrhom 20 minut me je zapustila. Sem hotla it nazaj, ko sem obupala je zmeraj mim prišla kakšna skupinica in me motivirala za naprej. Na koncu so me opremile z palicam, mi dale vodu, Kali nosile da sem do vrha ( Kali je skoro celo pot peš šla :) ) prišla z zadnjimi močmi. Kaj tazga že dolgo ne! Sicer sem zjutri še imela trening v BODIFIT Ljubljana, TNZ trebuh, noge, zadnjica! Že po treningu te vse boli, ampak se je splačalo, ker sem na vrhu bila deležna aplavza domačinov. Hvaležna ful , sam nikoli več!"

Pod njeno objavo so se oglasili mnogi, med drugim je nekdo zapisal tudi, da pozna njen 'nikoli več'. Očitno Salome večkrat to izreče, potem pa se spet poda v nove boje.

Mnogokrat je že dokazala, da je kos marsikateri oviri in jo tudi uspešno premagala. Zato ji tudi mi čestitamo, da je bilo tudi tokrat tako!

prejšnji članek
Kaj se pa z njim dogaja?!
Svet slavnih
Kaj se pa z njim dogaja?!
naslednji članek
Nataša Gorenc iskreno o samozavesti
Svet slavnih
Nataša Gorenc iskreno o samozavesti