Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slovenski zlati košarkar dahnil usodni da

2. 7. 2018; 09.00
Avtor: K.M.
eurobasket selfie

Eurobasket selfie foto: instagram

Večno zvestobo je obljubil svoji dolgoletni izbranki.

Le nekaj dni potem, ko je njun prvorojenec Maks praznoval prvi rojstni dan, je član zlate slovenske košarkarske reprezentance 25-letni Žiga Dimec obljubil večno zvestobo svoji dolgoletni izbranki Adrijani. Parček je novico o poroki sicer dobro skrival in jo z javnostjo delil šele nekaj dni po veselem dogodku. 

"Vedno znova bi izbral tebe," so čustvene besede, s katerimi je Žiga opisal edini fotografiji, s katerima je na družbenih omrežjih naznanil, da je svoje razmerje s poroko popeljal na višjo raven. Bolj zgovorna pa je bila nekaj dni po poroki njegova izbranka, sicer tudi slovenska blogerka, Adrijana. Zaradi blogarskega načina življenja so jo številni seveda spraševali, zakaj sta veseli dogodek sploh skrivala pred javnostjo. 

Žiga Dimec je junija lani, pri svojih rosnih 24 letih, prvič postal očka. Leto dni kasneje je postal tudi poročen moški. foto: Instagram

Zakaj sta o poroki molčala? 

"Poroka je bil dan, skorajda edini dan, ko so na enem mestu bili zbrani vsi, ki jih imam najraje. Vsi so bili tam, ob meni, ob nama. Zato nisem želela zapraviti enega trenutka za to, da bi buljila v telefon in na ta račun izgubila predragocen trenutek v dnevu, ki se zgodi enkrat samkrat v življenju in je dan, ki se ga spominjaš do konca svojega življenja. 22. junij je v meni vzbudil toliko čustev, ljubezni in veselja, da ni načina, s katerim bi kdorkoli lahko razumel, zakaj bi se torej sploh trudila? Pustila sem si čas, da dan doživim v vsej svoji veličini in pustila sem si en teden, da se glava ohladi, vtisi poležejo. Z veseljem sem in še bom delila z vami določene delčke poroke, ampak toliko in takrat, ko se bo meni zdelo prav," je pojasnila novopečena gospa Dimec. 

Sveže poročenemu paru čestita tudi naše uredništvo. Nekaj utrinkov z njune poroke pa si lahko ogledate spodaj. 

A post shared by Žiga Dimec (@zigadimec) on

A post shared by Adrijana Dimec (@adrijanika) on

A post shared by Adrijana Dimec (@adrijanika) on

A post shared by Adrijana Dimec (@adrijanika) on

prejšnji članek
Vesnin Jožko ima novo dekle
Resničnostni šovi
Vesnin Jožko ima novo dekle
naslednji članek
Simone ni sram pokazati, kdo je v resnici
Resničnostni šovi
Simone ni sram pokazati, kdo je v resnici
#nasazenazenska
nasazenazenska