zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Planet TV napravil križ čez šov The Biggest Loser?

1. 7. 2018; 08.00
Avtor: Brigita Potočki, Vklop
the biggest loser 345

Voditelj Marko Potrč pravi, da trenutno ne razmišlja o tretji sezoni oddaje The Biggest Loser Slovenija. foto: Planet TV

The Biggest Loser dobil zmagovalko, Planet TV tretje sezone šova ni potrdil.

Bar namesto Loserja

Planet TV tretje sezone oddaje The Biggest Loser Slovenija ni potrdil, prav tako je bil o tem skrivnosten voditelj Marko Potrč, ki je na naše vprašanje, ali si je želi, odgovoril, da o tem trenutno ne razmišlja. »V tej sezoni sem neizmerno užival, predvsem zaradi gledalcev, tekmovalci pa so bili tisti faktor, ki mi je dal zagon, in odkrito priznam, da jih bom pogrešal,« je povedal. Razkril nam je, da poleti skupaj s trenerjem Janom Kovačičem pripravljata projekt, ki se ga neizmerno veseli. Več naj bi bilo znanega čez dober teden. So pa s Planeta sporočili, da septembra oživljajo enega prvih resničnostnih šovov pri nas, namreč Bar.

Po enajstih tednih odrekanja tako hrani kot svobodi, kakor so večkrat potarnali tekmovalci, je sicer zmago v šovu Biggest Loser Slovenija domov tokrat odnesla ženska. Klara Hrovat Vidmar, ki je bila v zadnjih tednih glavna favoritka za zmago, je na koncu izgubila 42,7 kilograma.

Tesno za petami ji je bila Maja, ki se je skupaj z Željkom, Edom in Blažem prav tako uvrstila v finale. Toda o končni zmagovalki niso neposredno odločali izgubljeni kilogrami, pač pa odstotni delež izgubljene teže. Klara je za vsak izgubljen kilogram dobila 1000 evrov in na koncu domov odnesla zajeten kupček, namreč 43.000 evrov. Kot je povedala, še ne ve, kaj bo z njimi, zagotovo pa najprej pelje svojo družino in prijatelje na pravo večerjo. Z njo smo poklepetali takoj po razglasitvi.  

Klara se je po več kot tri ure dolgi finalni oddaji na koncu takole razveselila zmage. foto: Planet TV

Ste vsaj na skrivaj pričakovali zmago?


Glede na trud, ki sem ga vložila, tako fizično kot psihično, sem potihem mogoče res kdaj pomislila, da imam možnost za zmago, nisem pa si tega zadala za cilj.

Obljubili ste, da boste šli skočit s padalom, če zmagate. Od kod ta želja?
Ja, res je. To je moja želja že od osemnajstega leta naprej, ampak takrat so se začeli nabirati kilogrami in mi ni uspelo. Zdaj pa si bom to željo zagotovo uresničila.

Se nič ne bojite višine?
Ne, kje pa, jaz sem adrenalinec in že komaj čakam!

Si želite zdaj še kaj spremeniti na sebi?


Zdaj sem večinoma delala na tem, da grejo kilogrami dol, tako da bo zdaj treba vse skupaj malo učvrstiti. Kaj drugega pa, vsaj za zdaj, ne.

Pred razglasitvijo zmagovalca ste bili en mesec doma, tako rekoč prepuščeni sami sebi. Kaj je bilo najtežje v tem času?
Čeprav imaš še vedno podporo trenerjev, moraš vseeno biti bolj discipliniran, ker na neki način si pa vseeno sam. 

Kako pomemben se vam zdi videz za doseganje ciljev v življenju?
Niti ne tako zelo, ker če se dobro počutiš v svoji koži, nimaš ovir. Mene osebno pa so odvečni kilogrami motili in me ovirali pri doseganju ciljev. Zdaj mi bo veliko lažje v smislu pridobljene samozavesti.

Po čem si boste najbolj zapomnili teh 11 tednov?


To so bili zagotovo najbolj naporni tedni v mojem življenju, ampak jaz sem že od začetka vedela, zakaj in po kaj sem prišla, zato sem imela glavo ves čas na pravem mestu in tu je dokaz – zaslužena nagrada.

Kateri je bil strožji trener, Nataša ali Jan?
Vsak ima svoj pristop. Na začetku sem si želela biti pri Nataši, potem pa sem pristala pri Janu in moram reči, da sem mu zelo hvaležna za vse, kar je naredil zame.

Kateri je najboljši nasvet, ki ste ga dobili od njega?
Najbolj sem si zapomnila njegove besede: »Če imaš fokus, imaš vse.« In temu sem ves čas sledila.   

prejšnji članek
Sodba: Jan Plestenjak odločitve sodišča ne komentira
Svet slavnih
Sodba: Jan Plestenjak odločitve sodišča ne komentira
naslednji članek
Bine Volčič z družino čez mejo
Resničnostni šovi
Bine Volčič z družino čez mejo