nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Po boju za življenje končno priložnost za srečo

1. 7. 2018; 11.00
Avtor: A. C., Zvezde
ernest prisilic

Postavni smučarski skakalec Ernest Prišlič in Sabina sta preživela nepozaben poročni dan. foto: Matevž Korošec

Lastnika tretje najdaljše slovenske razdalje v Planici Ernest Prišlič po hudi nesreči naredil pomemben korak v svojem življenju.

Še pred kratkim se je zdelo skoraj nemogoče, da bo vse v redu, saj se je 24-letni smučarski skakalec po hudi prometni nesreči decembra 2016 dolgo boril za življenje. Lastnika tretje najdaljše slovenske razdalje v Planici, ki je začel skakati pri petih letih in je živel za ta šport, je zbil eden od pogodbenih delavcev nordijskega centra, ki si ni dobro očistil zamrznjenega vetrobranskega stekla. Poškodbe so bile zelo hude, od možganskih krvavitev, počenega očesnega dna do zloma čeljustnice in golenice. Ernest je bil kar nekaj časa v umetni komi, nato pa je sledilo dolgotrajno okrevanje.

Kljub peklenskim bolečinam je vztrajal in pred kratkim je dobil zeleno luč za vrnitev na smučarske skakalnice. Pravi, da bi bilo okrevanje bistveno teže, če ne bi imel podpore domačih in dekleta Sabine. Pred vrnitvijo med smučarske skakalce pa je simpatični športnik naredil še en pomemben življenjski korak – v Zadru je pred oltar popeljal izvoljenko Sabino. 

prejšnji članek
To je odlična dieta zoper potovalno slabost
Zdravje
To je odlična dieta zoper potovalno slabost
naslednji članek
Novost v boju proti prvim gubicam
Moda&Lepota
Novost v boju proti prvim gubicam