Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar
Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nadiya Bychkova vnovič ločena od zaročenca

1. 7. 2018; 05.00
Avtor: E. J., Zvezde
bychkova 2

Nadiya je s svojo postavo in brezhibnim plesom navdušila Britance. foto: Instagram

Lepa plesalka Nadiya Bychkova bo jeseni spet navduševala Britance.

Lepa plesalka Nadiya Bychkova se je ponovnega vabila v priljubljeni angleški šov Strictly Come Dancing oziroma po naše Zvezde plešejo strašno razveselila. V prejšnji sezoni je plesala z igralcem Davoodom Ghadamijem, žal nista zmagala, a Nadiya je postala stalnica britanskih tabloidov, ki so se razpisali o njeni preteklosti – kratkem zakonu z ruskim plesalcem Sergejem Konovalcevom, burni zvezi s plesalcem Miho Vodičarjem, njenih golih fotografijah in predvsem o tem, da bo svojemu soplesalcu Davoodu zmešala glavo.

»Sem doma in se trudim, da se me Mila in Matija ne naveličata,« pravi Nadiya Bychkova, ki se bo jeseni spet odpravila v Veliko Britanijo. foto: Instagram

»To je vse del paketa,« pravi Nadiya, ki se z mediji ne obremenjuje, saj želi svoj čas posvetiti predvsem družini: nogometašu Matiji Škarabotu in njuni dveletni hčerki Mili. »Najlepši trenutki so, ko se lahko nekam odpravim z Milo in Matijo. Takrat si res napolnim baterije, pa tudi če je to samo prijeten sprehod ali kratek izlet. Rada se družim s prijatelji, preberem kakšno dobro knjigo in seveda plešem,« pravi Nadiya, ki je bila v Londonu preteklo sezono z Milo in svojo mamo, ki je pazila na vnukinjo, medtem ko je Nadiya plesala.

prejšnji članek
Pretresljivo: Čakal sem Tiča, a ga ni bilo
Svet slavnih
Pretresljivo: Čakal sem Tiča, a ga ni bilo
naslednji članek
To je odlična dieta zoper potovalno slabost
Zdravje
To je odlična dieta zoper potovalno slabost