stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ana Maria Mitič priznala, v koga je bila zaljubljena

9. 3. 2021; 07.00
Avtor: K.M.
ana maria mitić

Ana Maria Mitič foto: Osebni arhiv

Čeprav voditeljica in komičarka svojo zasebnost dobro skriva pred javnostjo, je zdaj delila nekaj podrobnosti iz svojega zasebnega življenja.

Le še štirje dnevi nas ločijo od zimskega spektakla, smučarskega Pokala Vitranc, ki bo letos žal potekal brez navijačev. Bo pa za najboljše smučarje sveta in vse slovenske predstavnike letos navijalo tudi rekordno število naših znanih obrazov. Znani Slovenci so podprli dobrodelno noto vitranškega praznika ter spregovorili o svojih smučarskih prigodah, idolih in nastopih na belih strminah. Posneli so tudi prisrčno video voščilo, ki ga najdete na koncu prispevka. 

Tako imenovana "smučarska dejavnost" slovenske voditeljice, improvizatorke, glasbenice, igralke, komičarke in lutkarke Ane Marie Mitič pa se je začela z zaljubljenostjo v vrhunskega slalomista Tomba la Bomba, Italijana Alberta Tombe. »Dlje od biti navijačica sicer nisem prišla, močno pa računam na to, da bom skupaj z otrokom pričela s smučanjem, ko se bo tudi sam odločil postaviti na bele strmine. Glede na to, da imam prav smučarsko postavo, komaj čakam, da vsebine za epizode MamaMaria dopolnim še s tem zimskim športom,« je razkrila Ana Maria. 

Pomoč mladim nadarjenim športnikom

Pokal Vitranc letos ne bo le športni dogodek. Zaživela je namreč družbeno odgovorna akcija #VITRANCcares, katere osnovni namen je s pomočjo novega programa Botrstvo v športu pomagati nadarjenim mladim športnikom iz socialno ogroženih okolij ter jim omogočiti boljše, bolj konkurenčne treninge in tekmovanja z vrstniki.

Ambasadorja letošnje dobrodelne akcije sta naša nekdanja izvrstna smučarja, nosilca medalj z velikih tekmovanj, ki sta vitranško strmino preizkusila tudi sama, Urška Hrovat in Jure Franko. Oba dobro vesta, kaj pomeni pomoč mladi smučarki ali smučarju, tako moralna kot materialna, zato sta z veseljem in zagonom prevzela ambasadorsko vlogo projekta #VITRANCcares.


prejšnji članek
Nekdanja Poptvjevka in spletna vplivnica je noseča
Svet slavnih
Nekdanja Poptvjevka in spletna vplivnica je noseča
naslednji članek
Alma (Šverc komerc) razkrila, kaj jo privlači pri moških
Svet slavnih
Alma (Šverc komerc) razkrila, kaj jo privlači pri moških
#obraziavenija
obraziavenija