Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Žiga Gabrovec je bratranec te slovenske pevke

28. 8. 2021; 11.00
Avtor: Revija Lady
Žiga Gabrovec

Žiga Gabrovec foto: Ana Gregorič

Na uho nam je prišlo, da ima pevka Maja Založnik zelo zanimivo družino. Še zlasti je navezana na svojega bratranca po očetovi strani Žigo Gabrovca, drugouvrščenega v kuharskem šovu MasterChef.

»Moja družina je kar velika. Običajno se zberemo  ob večjih praznikih, kot so  božič, velika noč in drugih,  ter uživamo v kuharskih  dobrotah mame Fanike,  zdaj pa tudi Žige. Ta druženja so mi zelo ljuba, saj  obožujem praznovanja,«  pove Maja in hitro doda,  da se z Žigo odlično razumeta.

Maja Založnik foto: Luka Rebol

»Včasih sem prav  zaščitniška do njega, kot   nekakšna starejša sestra.  Oba sva marsikaj dala  skozi, tako lepe kot manj  lepe stvari. Zelo ga imam  rada in sem bila neskončno vesela in tudi ponosna,  da je v kuharskem šovu  pokazal, iz kakšnega testa  je. Vedno sem mu na voljo  in mu pripravljena pomagati. Oba v naši družini sva  drugačna in posebna, rada  izstopava in jemljeva pozornost,« je iskrena Maja,  ki preživlja zelo pestro  poletje. Vsako soboto ima  nastope, včasih tudi ob  petkih, tako da sta s hčerko Arwen pri njeni mami  na Štajerskem, medtem  ko je pevkin partner Marko delovno v Tolminu na  festivalih.

prejšnji članek
Vedeževalec Danijel Šmid - Danny okreva po infarktu
Svet slavnih
Vedeževalec Danijel Šmid - Danny okreva po infarktu
naslednji članek
Zakaj je Challe Salle prestavil poroko?
Svet slavnih
Zakaj je Challe Salle prestavil poroko?