Konoplja
Svet24.si

Konoplja zmore dekontaminirati zemljo, onesnaženo z umetnimi kemikalijami

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c
Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, tožbe in ovadbe padle

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zadnji zavoji

17. 3. 2023; 12.30
Avtor: Oglasno sporočilo
Smučanje je tako zabavno, da marsikdo kljub temu, da že težko čakamo pomlad, še vedno prisega na zasnežena pobočja.

Zima v Kranjski gori še ni rekla čisto povsem zadnje besede in strmine za hotelom Ramada Resort še vztrajajo v beli barvi in kličejo najbolj zagrizene smučarje. Kranjskogorske smučarske proge so primerne tako za začetnike kot za zahtevnejše rekreativce.

Spomladansko smučanje ima poseben čar, spomladanski sneg pa kar nekaj prednosti. Ko sonce zrahlja zgornjo plast že zgodaj zjutraj, pridejo na račun vsi tisti, ki ne marajo trdih in ledenih prog in zavoji po grobozrnatem srencu so čista poezija.

V tem času tudi že lahko odvržemo topla zimska oblačila in si privoščimo brezskrbno smuko na toplem soncu, ki nas greje tudi pri poležavanju na terasah. Bistro Gorenjc s svojo pestro ponudbo zimskih pijač ob vznožju Kranjsko Gorskih smučišč še vedno obratuje in prijazno vabi vse tiste, ki vas je sredi zime skrbelo, da bi vas prezeblo. Tako lahko izkoristite jutranje temperature za kakovostno smuko, popoldansko sonce pa za poležavanje na snežni plaži. Nikar ne pozabite na močno zaščito pred sončnimi žarki.

Zato nikar ne pospravite smučk še v klet, izkoristite ugodne posezonske cene vozovnic in zaključite smučarsko sezono na domačem smučišču v stilu. Doma je namreč najlepše …

prejšnji članek
Kako spanje vpliva na vaše zdravje?
Zdravje
Kako spanje vpliva na vaše zdravje?
naslednji članek
'Milica' hvaležna gledalcem serije Botri
Svet slavnih
'Milica' hvaležna gledalcem serije Botri