pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Je šel Roškar s potegavščino tokrat predaleč?

17. 3. 2023; 09.00
Avtor: V.M.
robert-roškar-in-anja-deželak

Robert Roškar z udavom v postelji. foto: radio1

'Ko sem ležal v Anjini postelji s kačo, me je nenadoma spreletelo, da sem mogoče šel predaleč in sem si rekel, da se to ne bo dobro končalo,' pripoveduje Roškar.
Anja Ramšak in Robert Roškar, voditelja popoldanskega showa na Radiu 1, Šou domov, že tri leta snemata videe, ki sta jih poimenovala Nategni in pobegni, gre namreč za potegavščine, ki jih pripravljata drug drugemu. Posnela sta jih že 16 in zato je bil seveda čas za nekaj novega in še bolj udarnega. Tokrat je vajeti v svoje roke prevzel Roškar, ki pa je z ekipo snemalcel izvedel morda nekoliko preveč drzen podvig.
Robert je namreč pridobil ključe Anjinega stanovanja in se skupaj s čisto pravim udavom ulegel v njeno posteljo. Pokrit z oddejo je tako pričakal sovoditeljico, ki se ji niti sanjalo ni, kaj jo čaka doma.

Prestrašena Anja Ramšak. foto: radio1

"Ko sem zagledala kačo v postelji, je bil seveda šok. Je kar čudno, ko zagledaš v svoji postelji žival, ki je nikakor nisi pričakoval. Pričakovala sem Rošija v gatah, dobila sem Rošija v gatah plus dober meter dolgega udava. Vsekakor od zdaj naprej zelo previdno odgrnem odejo pred spanjem. Bo pa maščevanje sladko in... brutalno,« se smeji Anja, ki jo še vedno preganja spomin na trenutek, ko je nenadoma s kačo in snemalci ostala sama, saj je Roškar nepričakovano zapustil prizorišče podviga. Kdo ve, mogoče pa ga je kačon spravil v večjo stisko, kot pa osuplo Anjo. Nenazadnje je bil on tisti, ki se je skupaj z njim kar nekaj časa stiskal pod odejo in čakal, da draga sodelavka pride domov.

Robert: »Kača seveda ne bo pri miru na ukaz in medtem, ko sva čakala Anjo, da pride domov, se je plazila vsepovsod, med drugim je rinila tudi v "problematična področja". foto: radio1

Anjo je nato pustil samo z udavom. foto: radio1

Robert Roškar foto: Aleš iz Bioexo Boas je prinesel veličastnega udava Araxa, ki ga je Roškar odnesel v Anjino spalnico.

prejšnji članek
Barbara: 'Bojte se ljudi, ki artičoke ne poznajo'
Resničnostni šovi
Barbara: 'Bojte se ljudi, ki artičoke ne poznajo'
naslednji članek
Je simpatična rjavolaska dekle Gregorja Kirscha?
Svet slavnih
Je simpatična rjavolaska dekle Gregorja Kirscha?