zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Halid Bešlić obožuje energijo Slovencev

16. 3. 2023; 09.00
Avtor: K.M.
Halid Bešlić

Halid Bešlić bo v Stožicah nastopil že naslednji teden. foto: Marko Vavpotič/M24

Legendarni kralj sevdaha, ikona pop folk glasbe, ambasador prijateljstva, miru in glasbe, eden in edini Halid Bešlić, je obiskal Ljubljano.

Že v soboto, 22. aprila bo prvič nastopil v ljubljanski Areni Stožice. Pravzaprav drugič, saj je že v torek, ko je obiskal Ljubljano, v areni zapel refren kultne pesmi »Prvi poljubac«, ki jo je napisal pred 20. leti. 

Znani obrazi, ljubitelji bosanske glasbene legende, nekateri njegovi slovenski prijatelji in predstavniki sedme sile si bodo tiskovno konferenco (pred aprilskim koncertom Halida Bešlića v Areni Stožice) zapomnili po pravem bosanskem vzdušju. Sredi dvorane so gostitelji pričarali bosansko "čevabdžinico", kjer so v sproščenem ambientu napovedali veliki koncert Halida Bešlića. Pogovor z enim najbolj cenjenih balkanskih glasbenikov je vodil priljubljeni radijski voditelj Denis Avdić, ki je zvezdo dogodka izprašal vse, kar je zanimalo navzoče v dvorani, v kateri bo aprila gostovala bosanska legenda, ki obljublja nepozaben koncert. "Nastopal sem že po vsej Sloveniji - v Hali Tivoli, na Gospodarskem razstavišču, tudi v Mariboru, ... toda v Stožice prihajam premierno. Aprila bom prvič stal in pel na odru ljubljanske Arene," je ponosno povedal Halid Bešlić, ki se veseli, da bo zopet nastopal v Sloveniji.

Denis Avdić in Halid Bešlić foto: Marko Vavpotič/M24

Pa vendar se voditelj Denis Avdić ni mogel upreti, da ne bi poskrbel za to, da je priljubljeni glasbenik zapel že na ekskluzivnem dogodku. Tako je Bešlić pred izbranimi povabljenci na sredini dvorane zapel refren ene njegovih najbolj znanih skladb "Prvi poljubac", ki letos praznuje okrogli jubilej. "Aprila bom v Ljubljani na koncertu slavil kar dvakrat – najprej svojih 70 let življenja, hkrati pa okroglih 20 let, odkar sem napisal pesem „Prvi poljubac". Prepričan sem, da kdor bo prišel na koncert, zna to pesem na pamet in v veselje mi je, da jo bom lahko zapel skupaj z vsemi oboževalci," je povedal Halid. 

prejšnji članek
Poroka na prvi pogled: Meri zaljubljenima privošči srečo
Resničnostni šovi
Poroka na prvi pogled: Meri zaljubljenima privošči srečo
naslednji članek
Ste vedeli, kaj je delala, preden je zaslovela kot Kelly Taylor?
Svet slavnih
Ste vedeli, kaj je delala, preden je zaslovela kot Kelly Taylor?