pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Poroka na prvi pogled: Meri zaljubljenima privošči srečo

17. 3. 2023; 07.00
Avtor: V.M.
Meri, Žan in Maša, Poroka na prvi pogled

Meri, Žan in Maša, Poroka na prvi pogled foto: edit: njena.si

'Dvema osebama, ki se zaljubita, bi vedno privoščila bližino, četudi bi to pomenilo moj umik in zlomljeno srce,' pravi Meri. Kaj pa ji je povzročilo občutek neuspeha?

Meri se je tekom eksperimenta Poroka na prvi pogled znašla v trikotniku s soprogom Žanom in Matevževo izbranko Mašo, kar ni bilo najlažje, saj je slednje doživljala kot neuspeh, hkrati pa danes dogajanje spremljate gledalci po vsej Sloveniji. Kljub zapletom udeležencema eksperimenta ne zameri, zaveda se namreč, da tako njen, kot Mašin zakon ni obetal vzpodbudnega nadaljevanja zgodbe.

»Žana sem vedno dojemala kot dobrega fanta, Mašo prav tako. Dvema osebama, ki se zaljubita, bi vedno privoščila bližino, četudi bi to pomenilo moj umik in zlomljeno srce. V sami situaciji sem sicer sama s seboj dobila potrditev, da do Žana ne gojim zelo močnih čustev - vendar se sama pri sebi vseeno nisem tako zlahka znebila občutka neuspeha, pa tudi tega, da mi ni uspelo, da nisem dovolj dobra,« je za njena.si svoje občutke pojasnila Meri in razložila, da je eksperiment nanjo vplival večplastno.

Meri Žanu in Maši privošči srečo. foto: Planet TV

»Poleg občutka, da na eni fronti izgubljam možnost ljubezni, se imela na drugi fronti še občutek, da izgubljam prijateljstvo. Mislim, da dejanja govorijo sama zase.«

Pa je bilo neprijetno spremljati flirtanje Maše, ki jo je še poprej toplo stisnila v objem? »Glede Maše nimam kaj komentirat, jaz vem, da njen zakon prav tako ni bil rožnat in konec koncev smo v eksperimentu. Jaz bi privoščila dvema osebama, če se zaljubita, da sta skupaj in da sta srečna, tudi če jaz nisem,« je Primorka povzela svoje razmišljanje in poudarila, da je ob neprijetnem dogajanju na večerji dobila predvsem potrditev, da do Žana ne goji močnih čustev.

prejšnji članek
Je simpatična rjavolaska dekle Gregorja Kirscha?
Svet slavnih
Je simpatična rjavolaska dekle Gregorja Kirscha?
naslednji članek
Halid Bešlić obožuje energijo Slovencev
Svet slavnih
Halid Bešlić obožuje energijo Slovencev