stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Presenečenje: Luka Basi in Nastja Gabor odpirata skupen posel

16. 3. 2023; 05.00
Avtor: K.M.
Luka Basi, Nastja Gabor

Luka Basi, Nastja Gabor foto: Marko Vavpotič/M24

Glasbenika, zaročenca in starša dveh otrok Luka Basi in Nastja Gabor posel selita nazaj na domačo Koroško.

Tako Luka Basi kot tudi Nastja Gabor prihajata s Koroške. Čeprav že nekaj let živita stran od domačih krajev, najprej v Ljubljani zdaj pa na Gorenjskem, pa posel očitno selita nazaj na domačo Koroško. Ob tem ni znano, ali tja selita tudi svojo družino. Na spletu se je namreč pojavila spletna stran novega Glasbenega centra Balu by Basi, kjer ponujajo tečaje učenja petja in igranja glasbenih inštrumentov. V predstavitvi pa je zapisano: "Luka Basi in Nastja Gabor predstavljata glasbeni center BALU za vse generacije! Poučevanje solo petja individualno in v manjših skupinicah, kot tudi poučevanje inštrumentov. Naj bo glasba užitek in naj bo tvoja učna ura takšna kot si jo želiš sam!"

Med izobraževanji ponujata tečaj petja, kjer bo mentorica Nastja Gabor, poleg nje pa bo petje poučevala tudi Vera Trafella. Poleg tega pa je na voljo tudi učenje igranja klavirja , kjer bo poučeval Roman Sarjaš, ki sicer klaviature igra v bandu Luke Basija, kitaro bosta poučevala Matevž Špegel Štaher in Nejc Švajger, bas kitaro David Novak, bobne Jure Rozman, saksofon Grega Šeharnik in trobento Miha Petek. Lokacija centra naj bi bila na Ravnah na Koroškem, uradno pa nismo našli podatka, kjer točno bodo tečaji dejansko potekali. 

BaLu music podjetje Luke Basija sicer obstaja že od leta 2019. Prijavljeno je v Ljubljani, zadnja sprememba pa se je zgodila avgusta leta 2021. Naj še dodamo, da je ime sestavljeno iz prvih dveh črk priimka in prvih dveh črk imena priljubljenega glasbenika. Družina basi-Gabor pa je enako poimenovala tudi novega družinskega pasjega prijatelja. 

prejšnji članek
Ne boste verjeli, zakaj je Darja Gajšek obiskala Budimpešto
Svet slavnih
Ne boste verjeli, zakaj je Darja Gajšek obiskala Budimpešto
naslednji članek
Kako postati bolj ljubeča partnerka?
Zdravje
Kako postati bolj ljubeča partnerka?