cg_zdravstveni_domovi
Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali za skoraj milijardo evrov

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

To bo zdaj počel zet Petra Vilfana

12. 6. 2023; 07.00
Avtor: K.M.
Vlado Ilijevski, Anja Vifan Ilijevski

Košarkar Vladko Ilijavski in njegova žena, nekdanja košarkašica, Anja Vilfan Ilijevski foto: Marko Delbello Ocepek

Zdaj je tudi uradno znano, zakaj smo nekdanjega košarkarja in moža Vilfanove hčere večkrat srečali na tej priljubljeni lokaciji v prestolnici.

Kot so danes sporočili s strani ljubljanskega košarkarskega kluba Cedevita Olimpija, oziroma bolje rečeno potrdili govorice, bo nekdanji košarkar Vlado Ilijevski prevzel položaj športnega direktorja kluba. Položaj prvega moža športnega dela kluba je Ilievski zasedel z zaključkom sezone 2022/23, na tem položaju pa zamenjal Sanija Bečirovića, ki je to funkcijo opravljal od leta 2019. Bečirović se seli v grški Panathinaikos. 

Ilievski se je od košarke po izjemno uspešno karieri in številnih sezonah, ki jih je preživel v evroligaških ekipah, poslovil leta 2017, v zadnjih letih pa je bil predsednik Košarkarskega kluba Ilirija. V dresu Zmajev je Ilievski igral v treh različnih obdobjih, in sicer med letoma 2001 in 2003, med letoma 2008 in 2009 ter med letoma 2009 in 2011, zdaj pa se v vlogi športnega direktorja vrača v ljubljanski klub.

"Zadovoljen in srečen sem, da se, tokrat v malce drugačni vlogi, vračam v klub, ki mi je dal ogromno, in ki je bil odskočna deska za mojo kariero. Vso energijo in ambicije bom skupaj z vsemi sodelavci v klubu vložil v to, da spišemo uspešno zgodbo, in da smo skupaj s člani strokovnega štaba in igralci velika družina, ki se dobro razume, v kateri vlada pozitivna energija, ki se ne čuti le znotraj kolektiva, temveč vidi tudi na zunaj," je ob prevzemu funkcije povedal Ilijevski. 

Srečo našel v Ljubljani

Vlado je srečo v ljubezni našel prav tako v Ljubljani. Natančneje v objemu hčere nekdanjega vrhunskega košarkarja Petra Vilfana, prav tako nekdanji košarkarici Anji Vilfan poročeni Ilijevski. V zakonu sta se jima rodila tudi dva sinova Luka in Jakob. 

prejšnji članek
Nika Krmec je zaradi tega presenečenja ostala brez besed
Svet slavnih
Nika Krmec je zaradi tega presenečenja ostala brez besed
naslednji članek
Borut Veselko takole podprl svojo ženo
Kultura
Borut Veselko takole podprl svojo ženo