zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

To je nekoč počela zaročenka Luke Dončića

11. 7. 2023; 08.00
Avtor: K.M.
Anamaria Goltes, Smrklja 2013

Anamaria Goltes na naslovnici revije Smrklja leta 2013. foto: Smrklja

Anamaria Goltes je na slovensko sceno vstopila leta 2013, še preden je javnost vedela za njen odnos z Dončićem in še preden je le-ta postal svetovna zvezda. S tem se je ukvarjala nekoč.

Simpatična Anamaria Goltes je konec leta 2013 v okviru naše medijske hiše namreč osvojila naziv Naj Smrklja. Na finalni prireditvi pa je soglasno navdušila tako žirijo kot tudi ekipo revije Smrklja. "Ne, zmage nisem pričakovala. Vendar sem globoko v sebi upala, da mi bo uspelo, ker sem si res želela. Nisem pa hotela imeti prevelikih pričakovanj, da ne bi bila na koncu razočarana. Preden sem postala finalistka in zmagovalka, sem samo ožjim prijateljem povedala, da sem se prijavila na razpis," je pred skoraj desetletjem po zmagi za revijo Smrklja povedala Goltesova. 

Sebe pa je opisala z naslednjimi besedami: "Sem zelo pozitivna in komunikativna. Šolam se na trboveljski gimnaziji, kjer obiskujem prvi letnik. Ne morem preživeti dneva brez plesa, smeha in prijateljev, ki polepšajo vsak dan. Večina prijateljev pa meni, da sem na trenutke hiperaktivna. Kadar sem sama doma, pa najraje navijem glasbo do konca. Še sreča, da ne živimo v stolpnici."

prejšnji članek
Znana Slovenka pokazala nosečniški trebušček
Svet slavnih
Znana Slovenka pokazala nosečniški trebušček
naslednji članek
Zmagovalka Talentov pokazala novega izbranca
Resničnostni šovi
Zmagovalka Talentov pokazala novega izbranca
#nasazenazenska
nasazenazenska