Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar
Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Družina Miše Novak blesti v modnem svetu

10. 7. 2023; 05.00
Avtor: revija Jana
misa1 foto Manthos Tsakiridis-POT

Miša Novak Marlis s hčerko Maro foto: Manthos Tsakiridis

Se spomnite nekdanje miss Slovenije Miše Novak? Potem ko sta s hčerko postali zvezdi šova Greece's Next Top Model, se sedaj vsa družina uveljavlja v modnem svetu.

Miši Novak Marlis, ki jo je ljubezen pred več kot dvajsetimi leti popeljala v Grčijo, se je življenje po selitvi z romantičnega otoka Zakintos v Solun pred tremi leti precej spremenilo. Ne samo, da sta s hčerko postali zvezdi resničnostnega šova Greece's Next Top Model, nedavno sta tudi obe podpisali pogodbo z najboljšimi grškimi modnimi agencijami, pred kratkim pa se jima je kot model pridružil še Mišin mož Georg. »Čez leto bomo manekeni, jeseni pa kmetovalci,« se smeji Miša, saj z možem na svojih parcelah pridelujeta tudi kostanj. Njena zgodba je polna presenečenj.

Miša z možem in hčerko foto: Osebni arhiv

Vsi trije v modnem svetu

Strokovnjaki iz modnega sveta so se navdušili nad Marinimi antičnimi grškimi potezami, zaradi katerih je posebna, pod svoje okrilje jo je vzela kar največja grška modna agencija.

»Te dni odhaja v Atene, kjer si bo ustvarila 'book' za delo v prihodnosti. Po končanem študiju namerava na magisterij v tujino, pa bo delo v modnem svetu zanjo prav tako dobrodošlo!« Miša pa bi poglavje iz modnega sveta zaključila, če je žiranti, s katerimi je ostala v stiku, ne bi prepričali, naj zajaha val in nadaljuje zdaj, ko jo vsi poznajo. Na podpisu pogodbe z drugo največjo modno agencijo v Grčiji je doživela prijetno presenečenje. Organizatorji so na njenih družbenih omrežjih opazili fotografije njenega privlačnega moža in še njega povabili k sodelovanju.

Mara in Miša Novak Marlis foto: Greeces Next Top Model

»Po moških modelih v zrelih letih je veliko povpraševanje, predvsem za snemanje reklam.« Všeč sta jima, ker sta naravna, brez lepotnih popravkov, kar je tudi pogoj za sodelovanje. Medtem ko si Miša še ureja svoj modni katalog, že veselo snemata. »Vesela sem, da se je odločil poskusiti. Prej sem bila kar malo osamljena, zdaj pa lahko skupaj hodiva na snemanja.« Nedavno sta z Maro posnela reklamo za teniška igrišča verige hotelov Hyatt, potem sta snemala za verigo luksuznih velnesov Idolo Spa. Ponudb jima ne manjka. »Malce nenavadno se je spet gibati v modnem svetu, ampak mi je všeč, še posebej ker s soprogom lahko to počneva skupaj! Georgu je sicer še malce neprijetno, ampak vseeno uživa v novi izkušnji!«

Nadaljevanje prispevka si preberite v reviji Jana, št. 27, 4. julij, 2023.

Miša Novak iz grškega Zakintosa. foto: osebni arhiv

prejšnji članek
Super par: Evina sestra nekoč že zmagala v podobnem formatu oddaje
Resničnostni šovi
Super par: Evina sestra nekoč že zmagala v podobnem formatu oddaje
naslednji članek
Test: Kako se s partnerjem ujemata?
Zdravje
Test: Kako se s partnerjem ujemata?