palestina
Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

panvita
Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno pri sanjskem poslu družine Polanič?

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Super par: Evina sestra nekoč že zmagala v podobnem formatu oddaje

10. 7. 2023; 06.00
Avtor: K.M.
Eva Centrih in Luka Radaković - Rale

Luka Radaković - Rale in Eva Centrih sta v finalu Super para izgubila, njena sestra je pred desetletjem v oddaji Moj dragi zmore slavila. foto: Pop TV

Ena od starejših sester letošnje finalistke šova Super par Eve Centrih je bila pred leti tudi sama udeleženka oddaje s podobnim formatom. V njej pa je s svojim takratnim partnerjem tudi zmagala.

Evina sestra Nataša se je namreč pred več kot desetletjem pomerila v tretji oddaji prve sezone Moj dragi zmore, ki sta jo takrat povezovala Nina Osenar in Miha Brajnk. Šlo je bolj za oddajo kot šov, saj so se pari pomerili zgolj v enem delu in niso več tednov živeli skupaj. Moški so namreč opravljali dane izzive, dekleta pa so za mizo postavljala svoje stave in kockale s sposobnostmi ter znanjem svojih partnerjev.

Nataša je s svojim takratnim partnerjem tudi slavila in domov odnesla denarno nagrado v vrednosti 10.000 evrov. Sicer pa Eva Natašo včasih "porabi" tudi na svojih družbenih omrežjih in kanalu YouTube. Zabaven video, ki sta ga posneli skupaj, pa si lahko ogledate spodaj. 

prejšnji članek
Pod oglasi znanih obrazov velik porast žaljivk
Svet slavnih
Pod oglasi znanih obrazov velik porast žaljivk
naslednji članek
Družina Miše Novak blesti v modnem svetu
Svet slavnih
Družina Miše Novak blesti v modnem svetu