sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Košarkar Žiga Dimec in njegova žena Adrijana Dimec zapustila svoj dom

29. 8. 2023; 09.00
Avtor: K.M.
Adrijana Dimec

Adrijana in Žiga Dimec foto: osebni arhiv

Adrijana, ki moža in reprezentanco spodbuja tudi na Japonskem, je potrdila, da družina v Sloveniji ne bo več živela za Bežigradom.

Žiga Dimec, ki je trenutno član slovenske reprezentance, ki je včeraj dosegla že drugo zmago na svetovnem prvenstvu, in njegova žena Adrijana Dimec, sta v Ljubljani živela v najemniškem stanovanju. "Izredno zadovoljni smo z lokacijo in z blokom nasploh z vidika gradnje in funkcionalnosti, samo stanovanje nam je pa žal občutno premajhno, vendar smo se morali preseliti praktično z danes na jutri in v tistem trenutku je bila to edina možnost, tako da imamo v načrtu selitev ali v večje stanovanje ali v hišo takoj, ko bo to možno," sta pred dvema letoma zaupala reviji Dom2. 

Čeprav je Žiga lansko sezono igral na Japonskem, kamor se je z otrokoma preselila tudi Adrijana, pa svoj dom za ljubljanskim Bežigradom uradno zapuščata šele zdaj. "Bil si naš dom skoraj 4 leta in slovo je grenko. Že res, da nas spet čaka nekaj novega in lepega, ampak občutek, da zapuščaš dom (kjerkoli si ga že ustvariš), je vedno težek. Ko sem zadnje jutro sedela na balkonu in pila kavo ter ob tem poslušala igranje otrok iz dvorišča vrtca, kamor sem ju tik pred tem odložila, kot ze 500x prej, me je vse preplavilo. Sem je Aurora prvič stopila v vrtec po koncu moje porodniške in nam zrastla v pravo punco. Maks je iz malčka postal fant, ki se pripravlja na vstop v solo. Nikoli več ne bosta oba otroka v vrtcu, kaj šele v isti skupini. Ne jokam za stanovanjem, jokam za zaključenim obdobjem življenja. Midva z dvema malima knedloma v naši prestolnici," je zapisala vplivnica Adrijana. 

Zatem se je opravila na Japonsko, kjer je že navijala za reprezentanco na tekmi proti Gruziji. Svoj zapis pa je zaključila z besedami: "Pustila sem si, da vse to občutim, nato pa obrisala solze, spila zadnji požirek kave in se začela veseliti nase (se prej pa moje) pustolovščine." Kakšna bo ta pustolovščina, še ni razkrila, saj uradno še ni znano, kje bo Žiga nadaljeval kariero. Morda pa se družinica zgolj seli v večje stanovanje. 

prejšnji članek
Alenki se je pri tem pridružil tudi mož Marko
Svet slavnih
Alenki se je pri tem pridružil tudi mož Marko
naslednji članek
To je Natalija Bratkovič naredila pred 40. rojstnim dnem
Resničnostni šovi
To je Natalija Bratkovič naredila pred 40. rojstnim dnem