Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Dragić se je "čudežno" pojavil na treningu Olimpije

3. 1. 2024; 06.00
Avtor: K.M.
Zoran Dragić

Zoran Dragić spet trenira s klubom foto: Martin Metelko

Po mesecih brez igranja, ko je veliko časa preživel tudi pri bratu Goranu v Miamiju, se je Zoran Dragić spet pridružil ljubljanskemu klubu KK Cedevita Olimpija.

Slovenski košarkarski prvoligaš Cedevita Olimpija je z vstopom v novo leto opravil dolgo pričakovano menjavo na trenerskem mestu. Italijana Simonea Pinigianija je zamenjal domači strokovnjak Zoran Martić, ki je že na prvem treningu prinesel spremembo. V ekipo je vrnil Zorana Dragića, ki od začetka sezone ni bil v taktičnih načrtih kluba. Slovenski reprezentant ima veljavno pogodbo s Cedevito Olimpijo do konca te sezone, kot pa je na današnji novinarski konferenci razložil direktor kluba Davor Užbinec, ni bil v igralskem kadru, saj je njegova pogodba preveč bremenila proračun kluba. Čeprav je, spomnimo, vseeno dobival plačo. 

Direktor Užbinec je na temo Zorana Dragića dodal, da je klub z igralcem našel dogovor o prilagoditvi pogodbe, s katero bo lahko Cedevita Olimpija finančno uspešno izpeljala sezono, košarkar pa bo dobil pričakovano plačilo. "Že prej smo ga želeli vključiti v ekipo, saj na košarkarski tržnici ni dobil ustreznih ponudb za prestop v drug klub. Da se je na treninge vrnil s prihodom Zorana Martića, je le splet okoliščin," je dodal direktor kluba.

prejšnji članek
Julija in Oliver s TikToka: Cirkus in šov v enem ali dajte nam kruha in iger
Svet slavnih
Julija in Oliver s TikToka: Cirkus in šov v enem ali dajte nam kruha in iger
naslednji članek
Priljubljeni slovenski voditelj z novo službo
Svet slavnih
Priljubljeni slovenski voditelj z novo službo