zdravnik
Svet24.si

V Sloveniji kronično primanjkuje družinskih zdravnikov

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zet Petra Vilfana ostal brez službe

7. 5. 2024; 09.30
Avtor: K.M.
Vlado Ilijevski, Anja Vifan Ilijevski

Košarkar Vladko Ilijavski in njegova žena, nekdanja košarkašica, Anja Vilfan Ilijevski foto: Marko Delbello Ocepek

V novi tekmovalni sezoni 2024/25 bo vlogo športnega direktorja v košarkarskem klubu Cedevita Olimpija prevzel španski strokovnjak Chechu Mulero. Izkušeni Španec bo na mestu športnega direktorja zamenjal Vlada Ilievskega.

Nekdanji vrhunski košarkar in eden od ljubljencev košarkarskih navdušencev v Sloveniji, Vlado Ilievski, je mesto športnega direktorja pri košarkarskem moštvu iz Ljubljane zasedel s koncem sezone 2022/23. Ilievski je takrat zamenjal Sanija Bečirovića, ki je to funkcijo opravljal od leta 2019. V novi tekmovalni sezoni 2024/25 bo vlogo športnega direktorja v ljubljanskem košarkarskem kolektivu opravljal španski strokovnjak. Ilijevskemu, ki je poročen s hčerko Petra Vilfana, bo ob zaključku tekmovalne sezone 2023/24 potekla pogodba z ljubljanskim kolektivom, so potrdili na spletni strani kluba. 

"Zelo vesel sem, da bom lahko del tako pomembnega kluba, kot je Cedevita Olimpija. Čaka nas velik izziv. Prepričan sem, da bodo naši navijači ponosni na svoj klub. Raje ne govorim preveč, saj sem rad osredotočen na delo, in vedno zaupam temu, kar se napravi, in ne govori. Ekipa je pred obdobjem, v katerem se bori za naslov državnega prvaka, in vsem želim veliko sreče v zaključnih bojih. Po koncu sezone bomo začeli sestavljati ekipo za novo tekmovalno sezono. Pozdravljam tudi vse navijače in upam, da se kmalu spoznamo," je za spletno stran kluba povedal Mulero.

prejšnji članek
Kakšno vlogo ima v seriji Skrito v raju Alex Volasko?
Svet slavnih
Kakšno vlogo ima v seriji Skrito v raju Alex Volasko?
naslednji članek
S kom je Nika Zorjan odpotovala na Maldive?
Svet slavnih
S kom je Nika Zorjan odpotovala na Maldive?