njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Cene Prevc razkril ozadje romantične zaroke

9. 6. 2024; 11.41
Avtor: K.M.
cene prevc 1

Cene in Julija na poročni dan. foto: Instagram

Vse to je nekdanji skakalec naredil, da bi za roko zaprosil svojo izbranko. Stvari niso šle po načrtih, a je Julija vseeno rekla da. Maja letos je sledila še sanjska poroka.

»Odločitev za poroko je bila logična in tudi spontano nadaljevanje najine zveze. Kar naenkrat sva se začela naglas pogovarjati o tem koraku, in ker je na začetku zaroka, sem najprej izpeljal to. Najini starši so naju ves čas podpirali pri vsem, nikoli nič silili, a se jim je v očeh videlo, da so zelo veseli. Hvaležna sva, da ni pritiska pri ničemer, kajti če te kdo sili, te to začne odbijati. Konec leta 2022 sem poklical kolega, člana zasedbe Il Divji, naj bodo prosti na določen datum, da bodo zapeli pesem, ki mi je zelo ljuba. Tisti dan sem Julijo povabil na izlet, načrtoval sem, da bom v nekem trenutku šel na kolena, jo zaprosil za roko, potem pa naj bi še zapeli. Ampak tisti dan je deževalo, zasnubil sem jo sredi alpske pokrajine, pristala je, pesem pa je prišla na vrsto šele zvečer,« je za revijo Jana o zaroki povedal Cene. 

Poroko sta prilagodila Ansamblu Saša Avsenika. »Že kmalu pa sem poklical Sašo Avsenika, saj sva oba želela, da bi z ansamblom igral na najini poroki. Imajo zelo zaseden urnik z nastopi doma in v tujini in na edini prosti termin, ki ga je imel, sva potem načrtovala najin dan,« pripoveduje Cene. Zatem je bilo treba še poiskati prizorišče za ohcet. Prejšnja jesen je bila torej še posebej živahna, ukvarjala sta se s prenovo slaščičarne in poroko. A jima ni bilo pretežko

prejšnji članek
Aleš Valič v ženi Teji našel pravo partnerico zase
Svet slavnih
Aleš Valič v ženi Teji našel pravo partnerico zase
naslednji članek
Nina Gazibara pri 73 letih pridela še večino pridelka
Svet slavnih
Nina Gazibara pri 73 letih pridela še večino pridelka

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.