Svet slavnih
 

Aleš Valič v ženi Teji našel pravo partnerico zase

9. 6. 2024; 12.00
Avtor: K.M.
ales valic 3

Igralec Aleš Valič foto: Primož Lavre

Par je poročen že več kot 30 let, igralec, ki je navdušil v vlogi Edvarda Steinerja pa pravi, da je pomembno odnos vseeno vedno negovati in se zanj truditi.

"Kar se ljubezni, partnerskega odnosa tiče, sem prepričan, da za vsakega človeka na svetu obstaja pravi partner, samo srečo moraš imeti, da ga srečaš. Potem seveda, če se dva ujameta, je pa njuna stalna dolžnost, da ta odnos gojita. Da se res trudita za to. Videti je, da nama uspeva, da skrbiva drug za drugega, za najin odnos, in je zares lepo. Totalno me je presenetila, ko je začela govoriti, da bi bila zelo srečna, če bi za trideseto obletnico poroke ponovila svoje zaobljube," je Aleš Valič razkril za revijo Jana 

Povedal pa je več tudi o zaobljubah, ki sta si jih izmenjala na 31. obletnico poroke. "Seveda je to nekaj prelepega, ampak moški smo tu morda do določene mere površni, pa se tega ne spomnimo oziroma ne razmišljamo o tem, koliko bi to nekomu pomenilo. Sicer naju je korona prisilila dogodek prestaviti za eno leto, tako da sva ga imela ob enaintridesetletnici poroke. Nisva pa vedela, da sta najina otroka tako srkala najin odnos vase, da sta napisala zgodbo, kako sva se spoznavala in kako se je odnos razvijal. Zgodbo sta poslala na neki natečaj, ki ga je imela ena od organizatork porok, in najina je zmagala. In ta organizatorka porok Špela nama je organizirala ponovno zaobljubo v samostanu Mekinje v Kamniku – prekrasno je bilo. Ja, za zdaj nama res uspeva, v zadovoljstvo obeh!"

prejšnji članek
Mangov smuti s čilijem
Kulinarika
Mangov smuti s čilijem
naslednji članek
Cene Prevc razkril ozadje romantične zaroke
Svet slavnih
Cene Prevc razkril ozadje romantične zaroke

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.