Svet slavnih
 

Benjamin Šeško o navijačih: Rad bi se jim zahvalil iz vsega srca

23. 6. 2024; 10.06
Avtor: K.M.
907148_1718972549-mm3-7198-1718972213

Benjamin Šeško je v četrtek vso tekmo skrbel, da je imel srbski vratar Predrag Rajković polne roke dela ... foto: Martin Metelko

Slovenski nogometaš, v katerega je trenutno usmerjena tudi največja pozornost tujih medijev, je za časopis Ekipa SN spregovoril o hvaležnosti, ki jo on in drugi reprezentanti čutijo do slovenskih navijačev.

Novinar omenjenega časopisa Andrej Miljković je ekskluzivni intervju z Benjaminom Šeškom opravil v petek v Wuppertalu, kjer je celotno evropsko prvenstvo v nogometu tudi baza slovenskih nogometašev. Beseda je seveda nanesla tudi na navijače, ki so v velikem številu okupirali že Stuttgart, še več pa jih je bilo na četrtkovi tekmi v Münchenu, ki jo je Slovenija z rezultatom 1 : 1 remizirala proti reprezentanci Srbije. Benjamin je izrazil predvsem veliko hvaležnost do vseh tistih, ki so bili pripravljeni iti na pot. Celoten intervju najdete TUKAJ >>KLIKNITE<<.

Preberite še: To je lepotica, ki jo ljubi Benjamin Šeško. >>KLIKNITE TUKAJ<<

"V prvi vrsti bi se jim rad zahvalil iz vsega srca. Hvala jim, da v nas vidijo nekaj, zaradi česar so pripravljeni početi vse to. Da imajo vero, da v nas prepoznajo, da imamo super ekipo in da lahko z njo pridemo daleč. Verjamem, da vsi ti, ki so bili na takšen ali drugačen način z nami zdaj, verjamejo, da lahko proti Angležem naredimo veliko stvar. Vse spoštovanje, res vse spoštovanje do vseh navijačev, še dodatno pa do tega, da so na tekmo prišli v takšnem številu," je povedal za sobotno številko časopisa Ekipa SN. 

Seveda pa si želi, da bi bilo čim več navijačev tudi v ,ki je sicer nekoliko bolj oddaljen in zato zahteva tudi občutno večji finančni vložek. "Da, potrebujemo še to, potrebujemo še to in prosimo za navijaški prispevek tudi na tej tekmi. In prepričan sem, da bo tako, kajti prepričan sem, da ljudje v nas še vedno verjamejo. Tudi nimajo razloga, da ne bi. Čeprav je daleč, jih bo gotovo prišlo ogromno. Se že veselim," je še dodal Benjamin. 

Benjamin Šeško na tekmi Slovenije proti Srbiji.

Benjamin Šeško na tekmi Slovenije proti Srbiji. foto: Martin Metelko

prejšnji članek
Princ William rojstni dan praznoval na koncertu Taylor Swift
Svet slavnih
Princ William rojstni dan praznoval na koncertu Taylor Swift
naslednji članek
Kakšen oče je Matjaž Nemec?
Svet slavnih
Kakšen oče je Matjaž Nemec?

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.