Svet slavnih
 

Nogometna zveza razkrila, kako bo potekala prodaja vstopnic za osmino finala

26. 6. 2024; 14.30
Avtor: K.M.
euro 2024 slovenija navijaci

Navijači v Kölnu foto: Martin Metelko

Slovenska nogometna reprezentanca bo nasprotnika in lokacijo osmine finala dobila danes. Zagotovo je, da bodo igrali ali v ponedeljek v Frankfurtu ali v torek v Münchenu. Kako in kdaj pa bo stekla prodaja vstopnic.

Po včerajšnji uvrstitvi Slovenije v izločitvene boje, se številni sprašujejo, kako do vstopnic. Šele danes bo sicer postalo jasno, kdo bo nasprotnik naše izbrane vrste in tudi, kje bodo igrali. Možni lokaciji sta dve v ponedeljek v Frankfurtu ali v torek v Münchenu. Številni si želijo, da bi bila seveda slednja, ki je Sloveniji tudi lahko dosegljiva, čeprav je tudi Frankfurt dostopen tako z avtomobilom kot tudi z letalom.

Nogometna zvezda Slovenije je danes razkrila, kako in kdaj naj bi stekla prodaja predvsem navijaških vstopnic. "Spoštovani navijači slovenske reprezentance, z veseljem vas obveščamo, da se bo prodaja vstopnic za izločilne boje EURO 2024 pričela 28. junija, ob predvidoma 10. uri. Nakup vstopnic bo omogočen preko UEFA portala (povezava). Vstopnice bodo na voljo po sistemu "prvi pride, prvi kupi" z vzpostavljeno čakalno vrsto. Na voljo bo 6000 vstopnic različnih kategorij," so zapisali v sporočilu za javnost. 

Vstopnice za navijače tik za golom bodo tokrat 50 evrov, 3. kategorija 85 evrov, 2. kategorija 175 evrov in 1. kategorija 250 evrov. 

prejšnji članek
Vas po vadbi bolijo mišice? Tako si lahko pomagate ...
Zdravje
Vas po vadbi bolijo mišice? Tako si lahko pomagate ...
naslednji članek
Kako s sivko popestriti napitke in jedi?
Kulinarika
Kako s sivko popestriti napitke in jedi?
#obraziavenija
obraziavenija

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.