pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Poročni zvonovi: Zaljubljena Ana Roš se bo poročila

22. 11. 2022; 07.00
Avtor: V.M.
ana roš1

Ana in Urban foto: edit: njena.si

Priznana slovenska kuharica je javnosti sporočila veselo novico iz zasebnega življenja. Ana Roš se mudi v Turčiji, kjer jo je novi partner zaprosil za roko pred romantično kuliso pravljične Kapadokije.

"Ko potrebuješ natanko 48 ur, da se vprašaš, ali te bo moški, ki ga poznaš natanko 48 ur, kdaj zasnubil. In ja, saj poznate odgovor!" je Ana Roš presenetila z zapisom na družbenem omrežju in veselo novico dopolnila še z črno-belim posnetkom, na katerem se predaja poljubu novega partnerja in sedaj tudi zaročenca Urbana Stojana.

Ana in Urban se trenutno mudita v Turčiji, a ne na romantičnih počitnicah v dvoje. V lepotah znamenitosti in okušanju kulinarike namreč uživata v družbi uveljavljenih kuharskih kolegov in novinarjev, med katerimi je tudi Anina soavtorica knjižne uspešnice 'Sun and Rain'.

Za vse tiste, ki vas zanima, kdo je svetlolasi Ljubljančan, ki je slavni kuharici ukradel srce, pa podatek, da gre za podjetnika in očeta dveh otrok, ki je hkrati ljubiteljski poznavalec hrane in vin. Urban se sicer ukvarja s poslovnim svetovanjem, investicijami, finančnim inženiringom in razvojem novih tehnologij, zlasti na področju energetike.

prejšnji članek
Exatlon končan, znana zmagovalca, domov se niso vrnili vsi
Resničnostni šovi
Exatlon končan, znana zmagovalca, domov se niso vrnili vsi
naslednji članek
Prvi ukrepi: Kralj Karel III. to strogo prepovedal
Svet slavnih
Prvi ukrepi: Kralj Karel III. to strogo prepovedal
#obraziavenija
obraziavenija