nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

V turškem potresu umrla mama zvezdnika serije Ko potrka ljubezen

16. 2. 2023; 05.00
Avtor: K.M.
Cagri Citanak

Cagri Citanak v seriji Ko potrka ljubezen, kjer igra Ferita. foto: FOX

Kot smo že poročali, je igralec z mamo izgubil vse stike. Včeraj je tudi uradno potrdil, da je njegova mama umrla.

Število žrtev potresa, ki je pretekli teden stresel območje Turčije in Srije, iz dneva v dan raste. Trenutne uradne številke se gibljejo med 35 tisoč mrtvimi in 105 tisoč poškodovanimi posamezniki. Oblasti pa pričakujejo, da bodo številke še višje. Razlog je v tem, da še vedno uradno ne vedo, koliko ljudi je pogrešanih. Hkrati še niso pregledali čisto vseh področij. Vseeno pa so iz dneva v dan možnosti za to, da najdejo preživele, vse manjše. 

Zvezdnik serije Ko potrka ljubezen izgubil mamo

Pred dnevi smo poročali o tem, da je stik z mamo izgubil turški igralec Çağrı Çıtanak, ki smo ga nazadnje v vlogi Ferita spremljali v turški seriji Ko potrka ljubezen. Z ženo, prav tako igralko Başak Gümülcinelioğlu Çitanak, ki smo jo lahko spremljali v isti seriji, sta dnevno pozivala za kakršnekoli informacije. "Prosim za pomoč prijateljev in uradnih oseb, ki lahko kaj vidijo ali slišijo. Možno je, da zaradi šoka ne more govoriti ali se spomniti," sta zapisala pred dnevi. Včeraj pa sta uradno sporočila žalostno vest. 

Başak je namreč na Twitterju zapisala: "Izgubili smo našo mati Nevber Yurdal Çitanak. Naj počiva v miru." Dodatnih informacij nista podala. 

Več dni pogrešali igralko

Cansu Dere foto: Profimedia

Več dni so v Turčiji sicer pogrešali tudi igralko Cansu Dere, ki naj bi živela na prizadetem območju. Igralko smo v Sloveniji sicer spremljali v serijah Mama in Sila. Kljub govoricam, da je pogrešana, se ta namreč uradno ni javila. Se je pa pred dnevi v javnosti pojavil videoposnetek, na katerem je vidno, da kot prostovoljka pomaga žrtvam po potresu. Več o tem lahko najdete TUKAJ

Igralcu iz serije Moja boš umrl brat, sestro še iščejo 

Ugur Aslan v družbi Buraka Özçivita na snemanju serije moja boš foto: Instagram

Turški igralec Ugur Aslan, ki je bil v Sloveniji znan po svojih vlogah v serijah Lepotica in zver in Moja boš, je v nedavnem potresu v Turčiji izgubil pomemben del svoje družine. Uradno je potrjeno, da je umrl njegov brat s svojo družino, vendar pa usoda njegove sestre ostaja neznana, saj je še vedno uradno pogrešana. Igralec trenutno čaka na nadaljnje informacije o svoji sestri in njeni družini. Več o tem najdete TUKAJ

prejšnji članek
Ne boste verjeli, kakšne namene je imela Sanja Doležal (Novi fosili)
Svet slavnih
Ne boste verjeli, kakšne namene je imela Sanja Doležal (Novi fosili)
naslednji članek
Koliko vas ve, zakaj ima kuhalnica luknjo?
Kulinarika
Koliko vas ve, zakaj ima kuhalnica luknjo?