stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Po strašnih govoricah se je Cansu Dere končno pojavila v javnosti

15. 2. 2023; 05.00
Avtor: K.M.
Cansu Dere v vlogi Zeynep Gunes

Cansu Dere v vlogi Zeynep Gunes. foto: PLANET TV

Pred dnevi so se v turških medijih pojavile govorice, da je v potresu pogrešana tudi igralka Cansu Dere, ki smo jo v Sloveniji gledali v serijah Sila in Mama.

Turška igralka in nekdanja manekenka Cansu Dere je bila dober teden dni po potresu na območju Turčije in Sirije pogrešana. Najprej so se govorice o njenem izginotju pojavile na družbenih omrežjih. Igralka namreč živi v regiji, ki je bila zaradi potresa prizadeta. Prva poročanja so govorila o tem, da v samem epicentru, a zdaj mediji poročajo, da naj bi živela v bolj oddaljenem kraju. Ker se igralka več dni ni javno oglasila, pa je s tem sprožila govorice o izginotju. 

Umik z družbenih omrežij

Govorice je še bolj podpihnila z dejstvom, da se klub namigovanjem ni oglasila na družbenih omrežjih. Tega ni storila niti njena družina, niti predstavniki za stike z javnostjo. S tem bi namreč vse govorice prekinila že pred dnevi. Dejanski razlog, da se ni oglasila, pa je v tem, da skupaj z ekipo turškega Disneyja pomaga kot prostovoljka. Igralko je namreč moč opaziti tudi na nekaterih videoposnetkih prostovoljcev, na katerih pa se ne izpostavlja pretirano. 

Mama je ena najbolj čustvenih serij, kar smo jih videli na naših zaslonih, glavne vloge v njej pa igrajo Cansu Dere, Vahide Perçin in majhna Beren Gökyildiz. foto: Revija Vklop

Med žrtvami tudi znanimi

Med žrtvami in pogrešanimi so tudi znani obrazi iz sveta športa, filma in drugih področij. Igralec iz serije Moja boš je v potresu izgubil družino. Več izveste TUKAJ. Po potresu pa je pogrešana tudi mati zvezdnika serije Ko potrka ljubezen. Več izveste TUKAJ.

prejšnji članek
To sta brata Luke Seška
Svet slavnih
To sta brata Luke Seška
naslednji članek
Naučite se pet jezikov ljubezni
Zdravje
Naučite se pet jezikov ljubezni