zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Po potresu pogrešana mati zvezdnika serije Ko potrka ljubezen

14. 2. 2023; 12.00
Avtor: K.M.
Cagri Citanak

Cagri Citanak v seriji Ko potrka ljubezen, kjer igra Ferita. foto: FOX

Med že več kot 30 tisočimi žrtvami potresa v Turčiji so tudi številni znani obrazi. Od športnikov do igralcev v priljubljenih serijah ali njihovih sorodnikov.

Iz Turčije in Sirije po tednu dni še vedno prihajajo pretresljive zgodbe o žrtvah potresa. Svetlo upanje pa iz dneva v dan dajejo tisti, ki jih reševalci še vedno žive izkopljejo izpod porušenih zgradb. Seveda je iz minute v minuto manj upanja za preživelimi, a reševalci in sorodniki pogrešanih ne obupajo. Med tistimi, ki pogrešajo svoje najbližje je tudi priljubljeni igralec Çağrı Çıtanak, ki smo ga nazadnje v vlogi Ferita spremljali v turški seriji Ko potrka ljubezen. 

Pogreša mamo

Igralec je takoj po potresu javil, da ne ve, kje je njegova mama, ki živi na področju potresa. Sam tja ne more dostopati, saj ni usposobljen za reševanje, zato za pomoč prosi vse, ki bi lahko kaj videli ali pomagali. Na družbenem omrežju je zapisal naslov njenega doma in dodal: "Morda je zapustila hišo, ne vem. Reševalna dela še vedno potekajo. Ruševine kažejo na to, da so jo lahko našli in rešili. Prosim za pomoč prijateljev in uradnih oseb, ki lahko kaj vidijo ali slišijo. Možno je, da zaradi šoka ne more govoriti ali se spomniti." Ob tem pa je delil še materino fotografijo. 

Številni ne morejo vzpostaviti stika s svojimi najbližjimi, ker je območje brez električne energije. Kot je zapisal igralec pa je možno, da njegova mati ne more govoriti ali se spomniti, kar verjetno kaže tudi na njeno splošno zdravstveno stanje. 

Igralec se je sicer meseca oktobra poročil s sorigralko iz serije Ko potrka ljubezen. Njuna zgodba se je sicer začela razvijati ravno na snemanju omenjene serije. Več o tem najdete TUKAJ >>KLINITE<<.

Pogrešajo igralko

Cansu Dere v vlogi Zeynep Gunes. foto: PLANET TV

V Turčiji sicer pogrešajo tudi igralko Cansu Dere, ki smo jo v Sloveniji spremljali v serijah Mama in Sila. Nekateri sicer poročajo, da naj bi pomagala pri reševanju, resnica pa je takšna, da se uradno še ni javila. Govorice o tem, da je pogrešana, namreč krožijo že teden dni. Niti ona, niti njena družina niti uradni predstavnik za stike z mediji pa uradno še niso komentirali oziroma zanikali dejstva, da je pogrešana. Številni zato namigujejo, da bi sama to že storila, saj si zagotovo ne želi, da je pozornost v teh trenutkih zaradi napačnih novic usmerjena proti njej. Več o tem najdete TUKAJ >>KLIKNITE<<.

Igralec iz serije Moja boš v potresu izgubil družino

Ugur Aslan v družbi Buraka Özçivita na snemanju serije moja boš foto: Instagram

Igralec Ugur Aslan, ki smo ga v Sloveniji spremljali tako v serijah Lepotica in zver kot tudi uspešnici Moja boš, je v turškem potresu izgubil velik del svoje družine. Zaenkrat je uradno potrjeno, da je umrl njegov brat z družino. Igralec pa še čaka informacije o svoji sestri, ki je uradno še vedno označena kot pogrešana. Več o tem najdete TUKAJ >>KLIKNITE<<

prejšnji članek
Spet bodo zabrnele kamere šova Ljubezen po domače!
Resničnostni šovi
Spet bodo zabrnele kamere šova Ljubezen po domače!
naslednji članek
Poroka na prvi pogled postregla s preobratom
Resničnostni šovi
Poroka na prvi pogled postregla s preobratom