901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Poročila sta se igralca uspešnice Ko potrka ljubezen

11. 10. 2022; 05.00
Avtor: V.M.
Igralca Başak Gümülcinelioğlu in Çağrı Çıtanak

Igralca Başak Gümülcinelioğlu in Çağrı Çıtanak foto: POP TV

Se spomnite Başak, ki je v turški seriji Ko potrka ljubezen igrala Piril in Çağra, ki je upodobil lik Ferita? Igralca sta se na snemanju zaljubila, minuli konec tedna pa sta ljubezen okronala s poroko. Çağra morda sploh ne boste prepoznali, v minulem letu si je namreč pustil rasti brado in brke.

Igralca Başak Gümülcinelioğlu in Çağrı Çıtanak sta postala par med ustvarjanjem serije Ko potrka ljubezen. Svoje ljubezni nista obešala na velik zvon, le tu in tam sta oboževalce na družbenem omrežju razveselila s kakšno skupno fotografijo. Sta pa turška zvezdnika v teh dneh poskrbela za lepo presenečenje, javnosti sta namreč sporočila, da sta si obljubila večno zvestobo.

Kot lahko vidite na utrinkih, ki jih je igralka objavila na družbenem omrežju, je bila njuna poroka resnično nekaj posebnega. Po romantičnem uradnem delu je Basak pred vsemi odvrgla elegantno krilo in najavila zabavni del slavja, tekom katerega so pod milim nebom plesali in se zabavali do jutranjih ur. Na zabavi je bila priostna tudi igralska zasedba iz serije Ko potrka ljubezen, med katerimi je še posebej blestela Hande Erçel.

Igralka in pevka je svojemu soprogu pripravila tudi presenečenje, posebej zanj je ustvarila romantično pesem, ki pripoveduje o njuni veliki ljubezni. Prisluhnite ji lahko v spodnji objavi.

prejšnji članek
Sendi: vedno bom 'nemirna kri'
Svet slavnih
Sendi: vedno bom 'nemirna kri'
naslednji članek
Znaki zastrupitve z močeradovim strupom
Zdravje
Znaki zastrupitve z močeradovim strupom