Šolta
Svet24.si

Foto: Na priljubljenem hrvaškem otoku z dodatnimi kamerami nad obiskovalce

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Sendi: vedno bom 'nemirna kri'

11. 10. 2022; 06.00
Avtor: K.M.
Sendi

Sendi foto: Marko Vavpotič/M24

Pesem Nemirna kri iz leta 1995 je pevko Sendi zagotovo najbolj zaznamovala, ne samo zaradi uspeha pesmi, ampak tudi zato, ker pevka priznava, da bo po srcu vedno izžarevala to nemirno kri.

"Snemala sem spremljevalne vokale, Danijel Popović pa je bil takrat njegov producent. Izjemno dobro se mi je zdelo, da ga bom sploh spoznala, ker smo ga takrat vsi oboževali. Veliko sem delala kot studijska pevka in s tem prevzela Danijela, ki mi je predlagal, da bi naredili kakšen dance komad. Meni so se kar oči zasvetile," nam je o tem, kako je pred leti zašla v dance ritme, zaupala pevka Sandra Klemm, bolj znana kot Sendi. K temu je še dodala, da je bil Danijel navdušen nad njeno energijo in da je hitro prišlo do dogovora. 

Sendi bo tudi ena izmed številnih nastopajočih na dogodku DeeJay Time Back in Time. Na voljo še zadnjih 2000 vstopnic! Zagotovite si svojo in poskrbite, da na letošnji zabavi leta ne boste manjkali! ZA NAKUP KLIKNITE TUKAJ.

"Pesmi sem res začutila, za se sem sama pisala besedila. Prav Nemirna kri je bila prva in je bila tudi meni nora. Danijel pa je bil očitno nekoliko jasnoviden, saj je že takrat rekel, da je to očitno moja avtobiografija, da bom vedno 'nemirna kri'."

Nemirna kri je tudi tista pesem, ki je najbolj zaznamovala njeno kariero. Sicer je že pred tem izdala dve kaseti in izdala tudi nekaj dance pesmi. Album, ki ga je delala s Popovićem, pa je bil njen tretji in jo je resnično izstrelil v slovensko glasbeno sceno. "Mislim, da to zato, ker sem bila to resnično jaz. Ko dobiš možnost in veš, kaj hočeš in se v tem vidiš, je to to. Sicer sem splošno rada pela, vseeno pa sem bila takrat stara dvajset let in mi je bila ta glasba morda nekoliko dolgočasna. Ko je prišel dance, pa sem rekla 'to je to'."

Kaj pa je sama v devetdesetih najraje poslušala? "Tudi moj duet z Avia Bandom Ob tebi. Zelo všeč so mi bili Gimme5 tako z Deo Mušič kot tudi Karmen Stavec. Morda mi je bila ravno ta skupina najbolj pri srcu."

prejšnji članek
Petar Grašo hčere ne uspe niti videti
Svet slavnih
Petar Grašo hčere ne uspe niti videti
naslednji članek
Poročila sta se igralca uspešnice Ko potrka ljubezen
Svet slavnih
Poročila sta se igralca uspešnice Ko potrka ljubezen