1703079682-dsc6151-01-1703079660058
Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, pogreb bo javen in odprt za vse

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Šok za oboževalke: Ta član zapušča skupino Joker Out

11. 10. 2022; 12.00
Avtor: K.M.
Joker Out njena

Joker Out foto: M24

Odločitev je bila izključno njegova, skupina Joker Out pa zaenkrat ostaja v štiričlanski zasedbi. "Jaz imam kar malo solzne oči ..."

Skupina Joker Out je včeraj zvečer šokirala svoje oboževalce. Ekipo namreč, vsaj na odru, zapušča njihov basist Martin Jurkovič. Novica je še toliko bolj presenetljiva, ker je do odločitev prišlo ravno v trenutku, ko je skupina na vrhu priljubljenosti na slovenski glasbeni sceni. Fantje so namreč tik po izidu drugega albuma, ki so ga že predstavili v razprodanih Križankah, hkrati pa je odlično stekla tudi prodaja vstopnic za koncert prihodnje leto v Areni Stožice. 

"Žal imamo za vas žalostno novico, ki jo bom začel z malo predzgodbe. Odkar smo se prvič dobili skupaj s fanti, smo sanjali o tem, kar smo dosegli zdaj, odkar smo izdali prvi album in odigrali dva razprodana koncerta v Cvetličarni. V zadnjem letu se nam je dejansko svet obrnil na glavo, z vodika, da smo se začeli sidrati v Sloveniji kot band, ki bo tukaj ostal in postal največji band v Sloveniji. Letos smo igrali po celi Sloveniji, naredili drugi album in ga predstavili v Križankah. S tem pa je tudi ta band postal nekaj več v naših življenjih in jaz osebno sem prišel do razpotja, kjer sem se moral odločiti, ali bom nadaljeval življenje v svoji glasbeni smeri ali bom nadaljeval z drugimi cilji, ki sem jih gradil poleg banda skozi življenje. Tako sem se odločil, da bom zapustil band. To je bila najtežja odločitev v mojem življenju, sploh zato, ker je band del mene odkar pomnim in res sem doživel najlepša leta mladosti s temi fanti tukaj, za kar bom vedno hvaležen," je med drugim v videoposnetku, ki ga je skupina objavila na svojih družbenih omrežjih. K temu je še dodal, da je bila odločitev izključno njegova in da je hvaležen fantom za vso podporo.

Bojan Cvjetićanin pa je dodal, da Martin ostaja del banda, samo da z njimi ne bo več na odru. Celoten videoposnetek si lahko ogledate spodaj: 

prejšnji članek
Recept: Božanske makove štručke
Kulinarika
Recept: Božanske makove štručke
naslednji članek
Znana Slovenka zaradi tega doma raje lika
Moda&Lepota
Znana Slovenka zaradi tega doma raje lika