zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Te Slovenke so navdušile hrvaško publiko

10. 10. 2022; 08.00
Avtor: K.M.
chicas2

Chicas foto: Neo Visuals

Dekleta iz skupine Chicas, sicer znana po izvajanju slovenske glasbe, so včeraj nastopila v tretji avdicijski oddaji šova Supertalent Hrvaške in navdušila.

Na hrvaški televiziji Nova TV se trenutno predvaja že deveta sezona priljubljenega šova Supertalent Hrvaške, hrvaška različica šova Slovenija ima talent. V vseh teh letih se je na odru zvrstilo tudi zavidljivo število slovenskih nastopajočih, ki so šov izbrali za odskočno točko v prodoru na hrvaški medijski prostor. Tudi v včerajšnji oddaji, tretji oddaji letošnje sezone, so na oder stopile Slovenke. Članice v Sloveniji že prepoznavne skupine Chicas

Dekleta, ki so sicer znana po izvajanju Slovenske glasbe, pred kratkim so se recimo predstavile tudi na festivalu Slovenska polka in valček, so na odru tokrat zaigrale hrvaško glasbo. V svojem slogu in slogu slovenske narodnozabavne glasbe so namreč pripravile venček hitov Doris Dragović in skupne Magazin ter na noge spravile zbrano publiko. 

"To je bilo super, zabavno. Videl sem, da se ne šalite, ko ste začele igrati pa se je pokazalo, da imate energijo. Zabavno vas je gledati in poslušati," je takoj po njihovem nastopu povedal član žirije, igralec Fabijan Pavao Medvešek. Maja Šuput pa je dodala, da so izbrale pravi šov za širjenje tržišča. Dekleta pa so na koncu od vseh žirantov dobila 'da' in se tako uvrstila v naslednji krog. 

prejšnji članek
Dedek gre na jug končno doživel svojo premiero
Kultura
Dedek gre na jug končno doživel svojo premiero
naslednji članek
Tanji Žagar je telo zaradi tega hvaležno
Svet slavnih
Tanji Žagar je telo zaradi tega hvaležno