duša Dobra karma

Očetu sta se hčerki vrnili leto dni po njuni ...

bencin gorivo, dizel Svet24.si

Čakate na morebitne jutrišnje ugodnejše cene ...

cerar pocivalsek-smc Reporter.si

Sanjske ponudbe za osem odpisanih: razkrivamo, ...

Milan Krek, tiskovna konferenca Svet24.si

Kacin se je brez pooblastila opravičil v imenu ...

kuzma, korona-virus, meja, mejni-prehod Necenzurirano

Ko te izsiljuje Dunaj, se ti stoži po Bruslju

100913614_238493430776529_4655361849502988722_n Odkrito.si

Jan Oblak - Psa poslal s taksijem iz Slovenije v ...

branko cvek Njena.si

Ljubezen po domače: Branka osvojila vztrajna ...

Horoskop: po tresočem začetku bolj miren dan?
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: po tresočem začetku bolj miren dan?

Kaj napovedujejo zvezde?, Profimedia

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!


Oven
Skozi strastni odnos si boste zaželeli vse začeti na novo, pa nekako ne bo šlo, saj ne bodo okoliščine prave. Pozorni bodite na misli, da vam ne pokvarijo dobrega počutja.

Bik
Na videz boste popolnoma mirni in ljubeči, a v vas gori strast, ki jo boste aktivirali ob posebni osebi, ki vas zares vidi. Ne igrajte se, temveč pokažite svojo pravo naravo.

Dvojčka
Krajše potovanje vas bo osrečilo in iskali boste priložnosti, da se srečate z ljudmi iz preteklosti, kar pa se ne bo zgodilo. Sprostite se v sedanjosti, kjer vas čaka sreča.

Rak
Precejšen napor boste potrebovali, da ne boste podlegli spletkam okolice in porušili dosedanjo harmonijo. Lahko, da vam bo zdravje pokazalo pomembnost v življenju.

Lev
Občutljivi boste na mnenje okolice, še posebej v poslu, zato se boste dobro pripravili za vsako stvar v javnosti. Rumena, sončna barva vam bo zaščita, oblečite jo danes.

Devica
Pomembne stvari se boste dogovorili za lasten dom in mir. Lahko, da se boste osamili za dlje časa, da se izognete slabim vplivom preteklosti, a bližnji to ne bodo razumeli.Tehtnica
Nek odnos se bo uredil, prizemljil in prvič boste zares sproščeno zaživeli, saj boste čutili, da so sedaj stvari na pravem mestu. Ne bo enostavno, ampak vam bo vseeno.

Škorpijon
Skozi strasten odnos boste prišli do svoje najlepše in nejbolj nežne energije. Dovolite si spustiti zavore in se popolnoma predajte dvojini, če je to še mogoče ob vašem močnem umu.

Strelec
Nov začetek bo zahteval popolno predanost, da boste sebi in drugim dokazali, da zmorete in da si to res želite. Ne pretiravajte pa z delom, privoščite si tudi intimni prosti čas.

Kozorog
Strah vas bo predaje intimnosti, saj vas bodo stari vzorci krivde držali nazaj. Ne razmišljajte, temveč se samo prepustite dotikom v zadovoljstvo. Se pa ne mudi.

Vodnar
Iskrice bodo preskočile, ko boste najmanj pričakovali in skozi val strasti boste dojeli, kako je telo sočasno krhko in močno. Vaš um pa bo potreboval nove usmeritve.

Ribi
Godilo vam bo občudovanje javnosti in zunanji uspehi vam bodo dali spodbudo, da boste še bolj zagrizli v delo in kreativnost, sočasno pa spremljali, kdo je na vaši strani.