Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Alenko Gotar: 'Iskrena ljubezen zmaga!'

21. 3. 2020; 09.00
Avtor: Revija Zvezde Lady
025mv Gotar

Alenka Gotar in Anže Šuštar foto: Mare Vavpotič/M24

»Kaj je lepšega kot to, ko se stvari poklopijo in je ljubezen lahko vpeta v vsa področja tvojega življenja. Veste, iskrena ljubezen zmaga. Verjemite v to!« pravi operna pevka Alenka Gotar.

Zgodba naše operne pevke Alenke Gotar in glasbenika Anžeta Šuštarja je bila že od samega začetka zelo pestra, marsikdaj pa tudi zabavna. »Hotela sem novoletno jelko, in ker Anže prihaja s kmetov, sem si zaželela pravo. Takrat še nisva bila skupaj in sem ga pred prazniki podražila, kdaj bom dobila to smreko. Anže je nato vprašal, kaj si zdaj želim: smreko ali jelko? Odgovorila sem mu vse in nato sem res dobila vse: dve smreki, jelko, bor in pol breze,« se dogodivščine spominja Alenka, Anže pa z nasmehom na obrazu odkrito pripomni:

»Bile so iz sosedovega gozda.« Ob brskanju po spominih pa sta se zakonca spomnila tudi prvega zmenka. »To je bil pravzaprav pogovor o tem, da najina zveza nikamor ne bo peljala, a se je izkazalo, da je bil v resnici to najin prvi zmenek.« Sicer pa sta bila Alenka in Anže zadnje tedne pridna tudi v studiu, saj sta izdala novo pop opera skladbo, duet v slogu znamenite Barcelone, ki nosi naslov Love can win.

Alenka Gotar in Anže Šuštar foto: Mare Vavpotič/M24

prejšnji članek
Horoskop: po tresočem začetku bolj miren dan?
Horoskop
Horoskop: po tresočem začetku bolj miren dan?
naslednji članek
Zgrožena nosečnica Jasmina Kandorfer
Svet slavnih
Zgrožena nosečnica Jasmina Kandorfer