pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Takšne preobrazbe verjetno še niste doživeli?

3. 3. 2016; 06.30
Avtor: Tina Osterman / Bodi zdrava
Ženska
V najglobljem stanju transcendentalne hipnoze lahko oseba doseže enotno stanje duše in vstopi v dimenzijo posebnega informacijskega polja. V tem energetskem polju se čas poveže v celoto – tako preteklost, sedanjost in prihodnost –, zato lahko opazujemo tudi svojo prihodnost in prihodnja življenja. Namen progresije je, da z vpogledom v prihodnost spremenimo tiste plasti v nas, ki bi lahko imele škodljiv vpliv na naše življenje, ter okrepimo tiste, ki nam služijo.

Vpogled v prihodnja življenja

Progresija nam pokaže, kaj nas v resnici čaka v prihodnosti, če ne spremenimo svojih podzavestnih prepričanj in vzorcev. Pokaže nam tudi, kaj nas čaka, če naredimo korak v drugo smer in zavestno spremenimo svoja prepričanja, ki nam škodujejo. Progresija nam poda celostni vpogled v našo prihodnost, z njo pa lahko preprečimo nastanek številnih bolezni, težav in drugih neprijetnosti.
Med progresijo se povežemo z energijo svoje duše in si lahko ogledamo prihodnost kot svet številnih priložnosti. Duša, osvobojena zemeljskih zakonov in omejitev, lahko na podlagi svoje energijske vibracije prepozna predvidljive dogodke v prihodnosti. Z ogledom prihajajočih dogodkov se zamislimo in posledično vplivamo tudi na to, ali se bodo ti uresničili. Iz kvantnega polja energije se namreč vedno z zamikom preslikajo kot resnični dogodki v našem življenju. Prehod od tretje v peto dimenzijo, od koder imamo vpogled, lahko označimo kot preskok med Newtonovimi fizikalnimi zakoni in zakoni kvantne fizike, teorije relativnosti, ki jo je utemeljil Albert Einstein.



Kaj je naš glavni namen na zemlji?

S progresijo prepoznamo svojo dušno družino oziroma skupino ljudi, s katero naj bi se povezali in s katero bi lahko skupaj izpolnili svoj življenjski namen. Progresija nam pojasni, zakaj smo se rodili v določeno družino s specifičnimi problemi. S progresijo prepoznamo svoje izbire, dušne dogovore in glavni življenjski namen, ki smo si ga zastavili pred svojim rojstvom. Sprevidimo, kako smo do zdaj uresničevali svoj življenjski načrt, kaj smo naredili, kaj izpustili in kaj bi bilo treba še narediti.



Z vpogledom v prihodnost dobimo informacije tudi o tem, kakšne lekcije moramo usvojiti v življenju. Če ima oseba nepremostljive težave pri ustvarjanju svojega lastnega življenja, obstaja velika verjetnost, da je energijsko pretirano usmerjena k izpolnjevanju ciljev družine, v katero se je rodila, in ima zato težave pri doseganju svojih ciljev. V slednjem primeru je oseba usmerjena v napačne dejavnosti in ji primanjkuje energije in osebne moči za svoje življenje. Šele ko vidimo svojo prihodnost, hitro sprevidimo, kaj je v resnici za nas pomembno! Razkrije se nam načrt in najvišji potencial, ki ga lahko dosežemo v tem življenju – seveda če uberemo pot, ki jo je izbrala naša duša pred rojstvom. V času progresije se prepoznajo številni izzivi, karmične vezi in poravnave, uspehi in ljubezenska doživetja.

Progresija kot naša osebnostna preobrazba



Pri progresiji pobližje pogledamo v naše najboljše lastnosti, ki se posledično v nas tudi zavestno aktivirajo. Pred to aktivacijo se zmanjšajo ali celo izločijo tudi tiste lastnosti, ki nas v življenju omejujejo in nam škodujejo. S progresijo prepoznamo vse skrite in vidne potenciale v sebi, ki jih lahko uporabimo pri izpolnjevanju svojega življenjskega namena. Zdravilna metoda omogoči, da globlje spoznamo, kaj je v resnici pomembno za nas in kaj nas bi osrečilo, tako da se ne ukvarjamo več z nepomembnimi zadevami in pripetljaji.

Zdravilni učinek pa se kaže predvsem v tem, da se nam razširijo zmožnosti in izoblikujejo pomembni cilji za prihodnost. Prihodnost se namreč ustvarja v tem trenutku, tukaj in zdaj. Progresija nas pomiri, osmisli naše usmeritve in odločitve ter nas očisti balasta. Ko uspešno odpravimo energijske blokade, so nam dogodki bolj jasni ter se lahko postavimo na mesto, ki nam pripada v tem življenju, od tod pa lahko naprej gradimo svoje življenje. S progresijo lahko presežemo omejitve svojega okolja, usvojimo lekcije in gremo svobodno naprej. Šele takrat lahko prejmemo, kar si v resnici želimo.

prejšnji članek
V boj proti izpadanju las
Zdravje
V boj proti izpadanju las
naslednji članek
To si lahko privoščite za dobrih 180 evrov!
Življenjski slog
To si lahko privoščite za dobrih 180 evrov!
#nasazenazenska
nasazenazenska