Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Bodite odgovorni za svoje življenje

1. 4. 2016; 12.30
Avtor: A.P.
ženska 2

foto: ps

V svojem življenju se boste prej ali slej začeli zavedati, da ste za svoje popotovanje odgovorni sami. Včasih je težko ugotoviti, kaj bi morali spremeniti pri sebi, težko je priznati svoje napake.

Soočite se z neuspehom. Najbolje boste odgovarjali samim sebi, če je boste s svojim neuspehom soočili. Lahko ugotovite, da se vaši največji strahovi lahko uresničijo, ampak vas ne morejo ustaviti na vaši poti do uspeha.

Prosite za nasvet. Če vam je težko, ko pričnete razmišljati o sebi in svojih napakah, si zapomnite, da niste sami. Prosite za nasvet svoje bližnje. Lahko tudi pri njih situacija ni rožnata, s skupno pomočjo pa lahko daleč pridete.

Objektivno glejte na preteklost. Ko razmišljate, kar bi morali popraviti, se ozrite v svojo preteklost in glejte z objektivnega vidika. Premislite, kaj ste storili narobe in razmislite o pozitivnih rešitvah, ki jih lahko uvedete v svojo prihodnost.

Načrtovanje. Včasih lahko hitro zaidemo s poti, ki nas vodi do zastavljenih ciljev. Zapišite jih na list papirja, saj si jih boste tako lažje zapomnili in na glas ponovili.

Zaupajte svoje načrte bližnjim. Veste, da si otroci želijo biti tako kot svoji straši, ko odrastejo, kajne? Povejte bližnjim, kam želite priti in kakšni želite postati.

Znebite se stresa. Stres povzroči, da počnete čudne stvari. Lahko poslabšamo delovanje organizma, zato je pomembno, da se sprostimo in ne dovolimo stresu, da nam pride do živega.


prejšnji članek
6 korakov do idealne polti na vašem obrazu
Moda&Lepota
6 korakov do idealne polti na vašem obrazu
naslednji članek
Test: Ste pripravljeni na lepo pomlad?
Moda&Lepota
Test: Ste pripravljeni na lepo pomlad?